Κάνε τα μάτια σου να δείχνουν πιο ξεκούραστα σε 3 βήματα

Ξέρουμε πολύ καλά πως μερικές φορές δεν μας φτάνουν οι ώρες της ημέρας. Οι δουλειές τρέχουν, οι απαιτήσεις άπειρες κι έτσι κόβουμε ύπνο για να τα προλάβουμε όλα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να νιώθουμε και να φαινόμαστε τόσο μα ΤΟΣΟ κουρασμένες.

Ποιο είναι το μέρος του προσώπου που προδίδει αμέσως την κούρασή μας όμως; Το έχεις σκεφτεί; Είναι τα μάτια, ο καθρέφτης της ψυχής ή μάλλον της αυπνίας μας… Εκτός και αν κοιμηθείς καλά και ξεκουραστείς η όψη σου δεν θα αλλάξει δραματικά αλλά εμείς μπορούμε να σε βοηθήσουμε να την βελτιώσεις σημαντικά. Ναι και τα βράδια που έχεις μόλις κλείσει τα μάτια σου για τρεις ώρες.

Βήμα 1: Πιες ένα μεγάλο ποτήρι νερό
Το μυστικό για πιο ξεκούραστη όψη είναι η ενυδάτωση κι έτσι, πίνοντας ένα μεγάλο ποτήρι νερό αμέσως μόλις ξυπνήσεις ξεκινάς να δίνεις βοήθεια στο δέρμα σου αμέσως.

Βήμα 2: Βάλε πάγο
Οποιοσδήποτε πάγος κάτω από τα μάτια σου θα βοηθήσει να μειωθούν οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοι ΑΛΛΑ… αν έχεις φτιάξει από το προηγούμενο βράδυ παγάκια πράσινου τσαγιού η κατάσταση θα βελτιωθεί τρεις φορές περισσότερο.

Βήμα 3: Βάλε κρέμα
Μια καλή κρέμα ματιών που είναι γεμάτη πολύτιμα πεπτίδια και θρεπτικά συστατικά, θα τονώσει την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια σου και θα την προετοιμάσει για το λατρεμένο σου κονσίλερ!

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *