Κάλιο και Νάτριο στο Worts No4 Σιρόπι Υγείας για Ενυδάτωση

gynaika_1.medium.jpg

Κάλιο και Νάτριο είναι δύο συστατικά που είναι απαραίτητα για τον οργανισμό μας, τα οποία θα πρέπει να είναι σε συγκεκριμένη ισορροπία στο σώμα και θα τα βρούμε στο Worts No4 Σιρόπι Υγείας για Ενυδάτωση.

Τα δύο αυτά συστατικά χαρακτηρίζονται ως ηλεκτρολύτες που υπάρχουν μέσα στο ανθρώπινο σώμα και η διατήρηση της ισορροπίας τους είναι απαραίτητη για την καλή και σωστή λειτουργία των κυττάρων και των οργάνων.

Όταν η αναλογία μεταξύ των δύο αυτών συστατικών στον οργανισμό δεν είναι ισορροπημένη, προκύπτουν προβλήματα στην αρτηριακή πίεση, στο μυϊκό σύστημα, παρατηρούνται κράμπες, υπνηλία, ναυτία και πολλά ακόμα συμπτώματα, ενώ η επίτευξη της ισορροπίας τους είναι δύσκολη.

Τι είναι όμως αυτά τα συστατικά;

Το κάλιο βρίσκεται κυρίως στο εσωτερικό των κυττάρων και η συνεισφορά του στην υγεία είναι σημαντική, αφού παίζει ρόλο στην ομαλή ρύθμιση των καρδιακών παλμών, ελέγχει την ισορροπία οξέων-βάσεων, συμβάλλει στην πραγματοποίηση της σύσπασης των μυών, και ρυθμίζει την πίεση.

Το άλλο συστατικό, το νάτριο βρίσκεται κυρίως στο υγρό που περιβάλλει τα κύτταρα. Η μετακίνησή του από και προς τα κύτταρα έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή ηλεκτρικών σημάτων, οπότε και πραγματοποιείται η επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων.  Μέσα από αυτή τη δραστηριότητα μπορούν να εκτελεστούν βασικές λειτουργίες όπως είναι η μυϊκή και νευρική δραστηριότητα.

Η μείωσή τους στον οργανισμό μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους, με τους πιο συχνούς να είναι η έντονοι εμετοί και μετά από διάρροια, η οποία μπορεί να προκύψει κυρίως ύστερα από μία ίωση γαστρεντερίτιδας, που ιδίως τους χειμερινούς μήνες είναι πολύ συνηθισμένη.

Έτσι λοιπόν μετά από αυτές τις καταστάσεις θα πρέπει να ακολουθεί η λήψη τους… με τον πιο εύκολο τρόπο να είναι το Worts No4 Σιρόπι Υγείας για Ενυδάτωση.

Φαντάζεστε τι άλλο μπορεί να κάνει;

Ζητήστε το Worts σε όλα τα φαρμακεία. Πληροφορίες στο 211 01 23 575 και στο www.johnnoaworts.com.

kalionatrio.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *