Ivisposil, ένα συμπλήρωμα διατροφής για τον παραγωγικό βήχα

Το Ivisposil είναι συμπλήρωμα διατροφής με αποχρεμπτικές και βλεννολυτικές ιδιότητες για τον παραγωγικό βήχα με εκχύλισμα φύλλων κισσού. Διατίθεται σε μορφή διασπειρόμενων ταινιών για το στόμα (μονοδόσεις). Κάθε μονοδόση περιέχει 16 mg εκχυλίσματος φύλλων κισσού και διαλύεται αμέσως στο στόμα, απελευθερώνοντας τα δραστικά συστατικά.

Σε μία κατηγορία προϊόντων φαρμακείου που κυριαρχείται από τα παραδοσιακά σιρόπια και τους δοσομετρητές, οι διασπειρόμενες ταινίες του Ivisposil αποτελούν μοναδική καινοτομία, καθώς προσφέρουν μεγάλη ευκολία στη χρήση και στη μεταφορά (on-the-go). Ο καταναλωτής μπορεί να τις έχει κάθε στιγμή μαζί του: στην εργασία, στο δρόμο, στην εκδρομή, στο εστιατόριο, στον κινηματογράφο!

Η καινοτομία του Ivisposil έχει καταγραφεί με 2 πολύ σημαντικά βραβεία στα «Best in Pharmacy Awards»: Gold βραβείο στην κατηγορία «Το πιο καινοτόμο προϊόν φαρμακείου» και Silver βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερος σχεδιασμός συσκευασίας προϊόντος φαρμακείου»

Το Ivisposil είναι:

  • κατάλληλο για παιδιά άνω των 2 ετών
  • χωρίς αλκοόλη και συντηρητικά
  • με γεύση φρούτων
  • σε συσκευασία 30 φακελίσκων αλουμινίου, οι οποίοι περιέχουν από 1 ταινία

Τα προϊόντα της Bradex ΑΕΒΕ – θυγατρικής του Ομίλου Demo ΑΒΕΕ – διακινούνται από τη Demo ΑΒΕΕ.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 84862/04-10-2017. Υπεύθυνος κυκλοφορίας: Bradex ΑΕΒΕ.
Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Προειδοποιήσεις: Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης (3 ταινίες για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών και 2 ταινίες για παιδιά 2-5 ετών). Μη χρησιμοποιείτε το προϊόν σε περίπτωση που έχετε υπερευαισθησία σε κάποιο από τα συστατικά του. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Δεν συνιστάται σε εγκύους, γυναίκες που θηλάζουν και παιδιά κάτω των 2 ετών. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Το προϊόν πρέπει να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Πριν τη χρήση συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσης.

Διαβάστε ακόμη...