Ιταλός νανοπαθολόγος: Τα εμβόλια για τον κορωνοϊό είναι γονιδιακή θεραπεία

Σύμφωνα με τον Ιταλό νανοπαθολόγο  Στέφανο Μοντανάρι,«τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού  που εγκρίθηκαν πρόσφατα λόγω κατάστασης έκτακτης ανάγκης και διατέθηκαν στην αγορά, δεν μπορούν να ορίζονται ως εμβόλια, επειδή αποτελούν μια γονιδιακή θεραπεία».

Ο ερευνητής από τη Μόντενα, σε βίντεο το οποίο έχει αναρτηθεί στο Facebook, υποστηρίζει ότι «το mRna που περιέχεται στο εμβόλιο είναι ικανό να φτάσει στον πυρήνα του κυττάρου δίνοντας οδηγίες στο DNA».

«Υπάρχει ακόμη μεγάλη αβεβαιότητα σχετικά με τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού», δηλώνει και προσθέτει:

«Σύμφωνα με έναν αξιόλογο ερευνητή του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ,  τον Peter Doshi, υπάρχει έλλειψη δεδομένων για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας και της αξιοπιστίας τους. Ο Peter Doshi υποστηρίζει ότι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων της Pfizer / Biontech και της Moderna είναι πολύ χαμηλότερη από αυτήν που δηλώνουν οι φαρμακευτικές πολυεθνικές. Δυστυχώς, τα τελικά δεδομένα θα είναι διαθέσιμα μόνο το 2022».

Nα σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος επιστήμονας έχει αμφισβητηθεί, αλλά και καταγγελθεί από την επιστημονική κοινότητα της Ιταλίας, αφού δηλώσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τύπου «το lockdown θα σκοτώσει περισσότερους από τον κορωνοϊό», προκάλεσαν αντιδράσεις.

Διαβάστε ακόμη...