Ισχυρός σύμμαχος στην αντιμετώπιση του έντονου βήχα και τον ενοχλήσεων του λαιμού

manbrath.jpg

Το Worts Κατάλληλο για το Αναπνευστικό, σχεδιασμένο από τον naturalist John Noa, περιέχει φυσικά συστατικά που έχουν επιλεχθεί για τη φροντίδα του άνω αναπνευστικού συστήματος, κατά τη διάρκεια κρυολογημάτων και ιώσεων που προκαλούν φλέγματα, ενοχλητικό βήχα, γαργάλισμα στο λαιμό, ξηραίνουν το φάρυγγα και γενικότερα επηρεάζουν το αναπνευστικό.

Με φυσικά συστατικά που μπορεί να βοηθήσουν σε αυτές τις καταστάσεις το Worts Κατάλληλο για το Αναπνευστικό είναι ένα φυσικό σιρόπι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μικρούς και μεγάλους.

Ένα από τα βασικά του συστατικά είναι το θυμάρι, γνωστό από την αρχαιότητα για τις ιαματικές ιδιότητές του, φυτό με έντονη μυρωδιά, που περιέχει αιθέριο έλαιο (θυμέλαιο), με στυπτικές και αντιβιοτικές ουσίες.

Το αιθέριο έλαιο θυμαριού είναι ένα από τα ισχυρότερα γνωστά αντιοξειδωτικά. Το θυμάρι ενισχύει το ανοσοποιητικό, το αναπνευστικό, το πεπτικό, το νευρικό και άλλα συστήματα του οργανισμού. Έχει μεταξύ των συστατικών του ένα αιθέριο έλαιο το οποίο περιέχει ισχυρή αντισηπτική ουσία με εξαιρετική δράση κατά των μολύνσεων και των φλεγμονών, ενώ είναι γνωστή και η αντιμικροβιακή του δράση. Η αντιμικροβιακή δράση του θυμαριού ενισχύεται σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα φυσικά συστατικά που υπάρχουν στο Σιρόπι Worts, και το κάνουν ένα ισχυρό σύμμαχο στην αντιμετώπιση του έντονου βήχα και τον ενοχλήσεων του λαιμού.

Αυτά είναι τα στοιχεία που το κάνουν ένα πολύ χρήσιμο φυσικά συστατικό για την αντιμετώπιση του κοινού κρυολογήματος και της γρίπης με καταπολέμηση του συναχιού και του βήχα, και σε συνδυασμό με της σπασμολυτικές και αποχρεμπτικές ιδιότητες που χαρακτηρίζουν το βότανο αυτό, το καθιστούν ιδανικό για αντιμετώπιση του πονόλαιμου, της αμυγδαλίτιδας και πολλών αναπνευστικών προβλημάτων.

Είναι πολλοί οι λόγοι να πάρετε ένα Σιρόπι Υγείας Worts… με τα πιο φυσικά συστατικά!

Με περισσότερες από 5.000 μελέτες στον EFSA!

Ζητήστε το Worts στα φαρμακεία ή στο 2110123575 και στο www.johnnoa.com.

worts3.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.