Υψηλή Αρτηριακή Πίεση

Μετά από δέκα έτη έρευνας, σχετικά με τα μεταλλικά στοιχεία και ειδικά του ιονισμένου ασβεστίου, στην υψηλή αρτηριακή πίεση κι άλλες ασθένειες, τα συμπεράσματα είναι σημαντικά.

Πολλές ασθένειες προκαλούνται από μεγάλη ποσότητα λιπαρών στη διατροφή, που οδηγούν σε εναπόθεση χοληστερόλης στα αιμοφόρα αγγεία, εμποδίζοντας έτσι τη ροή του αίματος. Αυτό έχει σαν συνέπεια την αύξηση της πίεσης.

Πίνοντας καθημερινά Αλκαλικά Ιονισμένο νερό, η πίεση θα μειώνεται σταδιακά, καθώς το αλκαλικό νερό είναι καλός διαλύτης, που διαλύει τη χοληστερόλη στα αιμοφόρα αγγεία, οπότε ξαναβρίσκουν την ελαστικότητά τους.

Παράλληλα Οφέλη του Αλκαλικού Νερού

Η κατανάλωση αλκαλικού νερού βοηθά από την ανάκτηση της χαμένης ενέργειας & δύναμης, μέχρι την αποτοξίνωση του οργανισμού, την ενίσχυση του μεταβολισμού αλλά και την πρόληψη εκατοντάδων παθήσεων.

Πως θα φτιάξω αλκαλικό νερό

Στην Ελλάδα, εκτός από τα ολοκληρωμένα και ακριβά συστήματα καθαρισμού και αλκαλοποίησης νερού είναι διαθέσιμο και το «Alkaline Water Bottle» . Το Alkaline Water Bottle είναι μια φορητή συσκευή σε σχήμα μπουκαλιού που μετατρέπει το νερό της βρύσης ή το εμφιαλωμένο νερό σε αλκαλικό σε λίγα μόλις λεπτά. Μπορείτε να το αγοράσετε από τη διεύθυνση: www.alkaline.gr

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *