«Υπό διάλυση το νοσοκομείο της Λαμίας»

Η κατάσταση στο νοσοκομείο Λαμίας παραμένει δραματική και το πρόβλημα δεν είναι μόνο στα χειρουργεία και στους αναισθησιολόγους, αλλά και σε πολλές άλλες κλινικές.

Οι πρόχειρες λύσεις και τα «μπαλώματα» με σπασμωδικές κινήσεις δεν λύνουν τα προβλήματα, άσχετα αν κάποιοι προσπαθούν να τα κουκουλώσουν.

Οι ελλείψεις είναι τραγικές. Την ίδια ώρα ο Διοικητής Δρ. Παναγιώτης Ζυγούρης δοκιμάζει τις αντοχές του νοσηλευτικού προσωπικού, ο οποίος πήρε δυο νοσηλευτές και τους μετακίνησε στο νεοϊδρυθέν τμήμα «Ποιότητας και Εκπαίδευσης», ενώ την ίδια ώρα οι νοσηλευτές/τριες δεν μπορούν να πάρουν ούτε ρεπό.

Το προεδρείο της Ομοσπονδίας νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ) βρέθηκε σήμερα στο νοσοκομείο Λαμίας και ενημερώθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου για τα προβλήματα που υπάρχουν. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο πρόεδρος του Ι.Σ.Φ. Μιχαήλ Μπαρμπαρούσης.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά διαπιστώθηκαν οι τραγικές ελλείψεις, που υπάρχουν στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Στερεάς, ενώ την ίδια ώρα υπάρχει αδυναμία αντιμετώπισης των προβλημάτων.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *