Ημερίδα για την παιδική παχυσαρκία

BAD81C9CD7532A8C9ED2D87DE216B375.jpg

  Ημερίδα για την παιδικής παχυσαρκία διοργανώνει την Τετάρτη, στο ξενοδοχείο Divani Caravel το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Π.& Α. Κυριακού».

Κατά την ημερίδα θα γίνουν γνωστές οι δράσεις και οι ωφέλειες του προγράμματος «Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τη Δημόσια Υγεία: Αποτύπωση, Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Παιδικής Παχυσαρκίας-Δράσεις για την Άσκηση και την Υγιεινή Διατροφή».

Το πρόγραμμα γίνεται με τη συγχρηματοδότηση του υπουργείου Υγείας και της Ευρωπαϊκή Ένωσης και έχει αντικείμενο την υλοποίηση δράσεων αγωγής και προαγωγής της υγείας του παιδικού πληθυσμού σε όλη την επικράτεια.

Η ημερίδα θα έχει θέμα την «Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Παιδικής Παχυσαρκίας» και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 17:00 μ.μ., στην αίθουσα Μακεδονία του ξενοδοχείου Divani Caravel, Βασιλέως Αλεξάνδρου 2.

Την ημερίδα έχουν κληθεί να χαιρετίσουν ο υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης, ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κ. Αρβανιτόπουλος και ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Γ.Ν. Παίδων Αθηνών «Π.& Α. Κυριακού» Χαράλαμπος Τομπούλογλου – Λεωνιδόπουλος.

Θα μιλήσουν ακόμη, ο συντονιστής διευθυντής του Ενδοκρινολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», Στ. Μιχαλάκος, καθώς και τα μέλη της επιστημονικής ομάδας.

Για πληροφορίες, τηλέφωνο: 210 7783307 και ob_espa@aglaiakyriakou.gr.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *