Ηλεκτρολύτες Worts Νο4 απαραίτητοι στη γαστρεντερίτιδα

diliu.jpg

Ποια είναι η ίωση που εμφανίζουμε συχνότερα, μικροί και μεγάλοι, όταν έχουμε αλλαγές του καιρού; Μα φυσικά είναι οι γαστρεντερολογικές ιώσεις! Με τις αλλαγές στη θερμοκρασία, είναι σύνηθες να αναπτύσσονται ιοί που μας επηρεάζουν, και μας προκαλούν πολλές φορές προβλήματα γαστρεντερίτιδας. Η διάρροια είναι ένα βασικό σύμπτωμα της γαστρεντερίτιδας. Όπως αναφέραμε τα πιο συχνά αίτια διαρροιών είναι οι ιοί, μικρόβια ή παράσιτα τα οποία εισβάλλουν στον οργανισμό, κυρίως μέσω της τροφής και του νερού.

Με τη γαστρεντερίτιδα μπορεί να έχουμε ορισμένες απώλειες σε βασικά συστατικά του σώματος, όπως είναι οι ηλεκτρολύτες!Οι ηλεκτρολύτες είναι στοιχεία που βρίσκονται στο σώµα και σε υγρά του και φέρουν ηλεκτρικό φορτίο. Η διατήρηση της ισορροπίας τους στον ανθρώπινο οργανισµό είναι σηµαντική, αν όχι απαραίτητη ιδιαίτερα σε συστατικά όπως είναι το νάτριο και το κάλιο, αφού ρυθμίζουν την κατανοµή νερού στο σώµα, επηρεάζουν το pH του αίµατος και συμβάλλουν στη νευροµυϊκή διέγερση. Το νάτριο, το κάλιο, το μαγνήσιο και το ασβέστιο αναφέρονται ως ηλεκτρολύτες, διότι έχουν ένα μικρό ηλεκτρικό φορτίο όταν διαλύονται στα υγρά του σώματος βοηθώντας έτσι στη μετάδοση των νευρικών σημάτων.

Με τη διάρροια, όπως είπαμε να είναι ένα από τα βασικά σημάδια της γαστρεντερίτιδας, μπορούμε να έχουμε μία μείωση των υγρών του σώματος, και απώλεια βασικών συστατικών όπως είναι οι ηλεκτρολύτες που βρίσκονται στα υγρά του σώματος. Έτσι το πρώτο πράγμα που λαμβάνουμε όταν έχουν αυτό το πρόβλημα είναι συμπληρωματική ποσότητα ηλεκτρολυτών, και τι πιο εύκολο και πιο γρήγορο από μία κουταλιά από το Worts Νο4 Κατάλληλο για Ενυδάτωση, ένα μοναδικό σιρόπι, με άρωμα Πορτοκάλι, μου έχεις ως συστατικά του ηλεκτρολύτες ώστε να μην εμφανίζουμε καμία έλλειψη σε αυτούς!

Νάτριο, Κάλιο, Ασβέστιο και Μαγνήσιο, μας βοηθούν να έχουμε μια ισορροπία και καμία έλλειψη σε ηλεκτρολύτες, οπότε και ενδείκνυται σε καταστάσεις γαστρεντερίτιδας.Με χιλιάδες έγκυρες μελέτες για τη δράση των συστατικών τους στον EFSA.

Φαντάζεστε τι άλλο μπορούν να κάνουν;

Ζητήστε τα Worts σε όλα τα φαρμακεία, στο 211 01 23 575 και στην ιστοσελίδα www.johnnoaworts.com

worts1.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *