Η λύση για τη δυσκοιλιότητα στο Worts Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για Δυσκοίλιους

xeria.medium.jpg

Η δυσκοιλιότητα είναι μία κατάσταση που επηρεάζει  μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού σίγουρα μία φορά κάθε τρίμηνο, ανεξαρτήτως ηλικίας, αφού είτε μικροί είτε μεγάλοι μπορούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με αυτή, ενώ ο χρόνος της μπορεί να ποικίλει, από μερικές μέρες και εβδομάδες, ενώ δεν είναι λίγοι και όσοι αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα δυσκοιλιότητας.

Η αντιμετώπισή της θα πρέπει να είναι άμεση είτε αυτή είναι ένα γεγονός που είναι συνεχόμενο είτε συμβαίνει για μικρά χρονικά διαστήματα. Ο συνδυασμός σωστής διατροφής, άσκησης, αυξημένης κατανάλωσης υγρών και ενός  φυσικού συστατικού μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση αυτού του προβλήματος. Αυτό το φυσικό συστατικό θα το βρούμε στο συμπλήρωμα διατροφής, σε υγρή μορφή, Worts Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για Δυσκοίλιους, που μας βοηθά στο να ομαλοποιήσουμε την εντερική μας λειτουργία, κάνοντάς μας να έχουμε αυξημένες εντερικές κινήσεις.

Γενικότερα για τη δυσκοιλιότητα μπορούμε να πούμε ότι η βαρύτητα μπορεί να κυμαίνεται από πολύ ήπια έως πολύ σοβαρή. Υπάρχουν πολλές αιτίες που προκαλούν δυσκοιλιότητα με τις κυριότερες να είναι οι διατροφικές συνήθειες, το πικάντικο φαγητό, τα λιπαρά τρόφιμα, το άγχος, η κατάθλιψη και οι κλιματολογικές συνθήκες. Και επειδή  όλες αυτές είναι καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ ώστε να την αντιμετωπίσουμε.

Το Worts Κατάλληλο για Δυσκοίλιους έρχεται να ενισχύσει αυτή τη προσπάθεια, και να μειώσει τη συχνότητα της εμφάνισής της. Βασικό συστατικό του είναι το εκχύλισμα σύκου, το οποίο χαρακτηρίζεται ως το φρούτο κατά της δυσκοιλιότητας. Πλούσιο σε φυτικές ίνες, βοηθά στην κινητικότητα του εντέρου, αφού όπως όλοι γνωρίζουν οι φυτικές ίνες είναι εν μέρει η λύση για τη δυσκοιλιότητα, και θα πρέπει να είναι βασικό μέρος της διατροφής κάθε ατόμου που αντιμετωπίζει προβλήματα δυσκοιλιότητας.

Γιατί λοιπόν, να μη συνδυάσουμε την κατάλληλη διατροφή με ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής για να δούμε άμεσα αποτελέσματα, και να ξεχάσουμε όλα εκείνα τα άσχημα συμπτώματα και αποτελέσματα μιας κακής κινητικότητας του εντέρου;

Φαντάζεστε τι άλλο μπορεί να κάνει;

Ζητήστε το Worts σε όλα τα φαρμακεία. Πληροφορίες στο 211 01 23 575 και στην ιστοσελίδα www.johnnoaworts.com

dis.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *