Η φυσική λύση στο πρόβλημα της αϋπνίας

E8B37F0291E2F36F100C586302DC22E4.jpg

  Η αϋπνία οδηγεί σε πλήθος προβλημάτων υγείας και οι επιστήμονες δεν χάνουν ευκαιρία να μας επισημάνουν πόσο απαραίτητος είναι ο ικανοποιητικός ύπνος.

Ωστόσο, για αρκετούς από εμάς, ο ήρεμος και πλήρης ύπνος είναι μια πολυτέλεια, καθώς η αϋπνία αποτελεί ένα από τα βασικά προβλήματα που ταλαιπωρεί τον σύγχρονο άνθρωπο, κάτι που φαίνεται και από την καθιέρωση της 20ης Μαρτίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου.

Η απαιτητική καθημερινότητα προκαλεί έντονη σωματική κούραση και υπερένταση που οδηγεί πολλές φορές σε έναν ανήσυχο ύπνο.

Και αν η μόνη συμβουλή που οι ειδικοί έχουν να δώσουν είναι να προσπαθούμε να χαλαρώσουμε, να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε τη δουλειά και τα προβλήματα της καθημερινότητας πριν πέσουμε στο κρεβάτι, να τρώμε ελαφρά το βράδυ, κ.α., στην πραγματικότητα αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους ανθρώπους που υποφέρουν από αϋπνία.

Ωστόσο, τη λύση στο πρόβλημα της αϋπνίας μπορεί να δώσει η ίδια η φύση, μέσω του φυτικού ηρεμιστικό Quiet Life, χωρίς παρενέργειες ή πιθανότητα εθισμού, με βασικό συστατικό του τη Βαλεριάνα

Το Quite Life περιέχει βαλεριάνα, μίγμα βοτάνων παραδοσιακά γνωστά για τις χαλαρωτικές τους ιδιότητες και βιταμίνες του συμπλέγματος B, χορηγείται χωρίς  ιατρική συνταγή και αποτελεί την πιο εύκολη και άμεση λύση για την καταπολέμηση της αϋπνίας, συμβάλλοντας στη γενικότερη ηρεμία του οργανισμού μετά από μία κουραστική ημέρα

Περισσότερες πληροφορίες για τα συμπληρώματα διατροφής Lanes, μπορείτε να βρείτε στο επίσημο website τους, laneshealth.gr και στη σελίδα τους στο Facebook.

Μάλιστα, το προσεχές Σάββατο, 21 Μαρτίου, η Lanes θα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο River West, περιμένοντας τους επισκέπτες με μια έκπληξη με πολύ χιουμοριστική διάθεση.

Όσοι δώσουν το «παρών» θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε ένα διαγωνισμό από τα Lanes, με ένα μοναδικό δώρο για ξεκούραση και υπέροχο ύπνο!

provatanewsbeast2.jpg

provatanewsbeast3.jpg

Carbosylane.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *