Η ελβετική λύση κατά της τριχόπτωσης

1BE3F2D2D3DEB99201177828A81EB8A3.jpg

  Η πιο αποτελεσματική λύση κατά της τριχόπτωσης, για πλούσια, πυκνά μαλλιά με υπέροχη, φυσική λάμψη, ακούει στο όνομα «HAIRGROW».

Πρόκειται για ένα πλήρες σετ που έρχεται από την Ελβετία και τη SwissCare. Αποτελείται από 3 μοναδικά προϊόντα νέας γενιάς (δυναμωτικό σαμπουάν, τονωτική λοσιόν και κάψουλες), με επιστημονικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, που δίνουν επιτέλους λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης τόσο στον άνδρα όσο και στη γυναίκα!

Αναζωογονούν και θρέφουν τα μαλλιά σε κυτταρικό επίπεδο ενώ παράλληλα τονώνουν την ανάπτυξη των τριχών και την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα του κεφαλιού. Το πακέτο κατά της τριχόπτωσης περιλαμβάνει:

– Το δυναμωτικό σαμπουάν HAIRGROW: Είναι ένα σαμπουάν νέας γενιάς με εκχύλισμα μιμόζας, εκχύλισμα από κουκούτσια σταφυλιού (Vitis Vinifera), εκχύλισμα σερενόα και τζιντζένγκ, συστατικά που μειώνουν την τριχόπτωση και περιποιούνται, δυναμώνουν και βοηθούν τα εύθραυστα, αδύναμα μαλλιά, που παρουσιάζουν έλλειψη θρεπτικών στοιχείων. Καταπολεμά την τριχόπτωση και την πιτυρίδα, ενισχύει τη φυσική λάμψη και ενεργοποιεί και αναζωογονεί τις ρίζες των τριχών.

– Την τονωτική λοσιόν HAIRGROW: Πρόκειται για μια λοσιόν νέας γενιάς, με εκχύλισμα μιμόζας, εκχύλισμα από κουκούτσια σταφυλιού (Vitis Vinifera), εκχύλισμα σερενόα και άλλα τονωτικά συστατικά που προσφέρουν αίσθηση φρεσκάδας, ενεργοποιούν και αναζωογονούν τα μαλλιά. Τονώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα του κεφαλιού, ώστε τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία να μπορούν να φτάσουν στους θύλακες των τριχών. Καταπολεμά την τριχόπτωση, την πιτυρίδα και τη λιπαρότητα και τονώνει την ανάπτυξη των τριχών και προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας στα μαλλιά.

-Το συμπλήρωμα διατροφής HAIRGROW: Περιέχει έναν ισορροπημένο συνδυασμό βιταμινών και μετάλλων που είναι απαραίτητα για τη δραστική θρέψη και αναγέννηση των θυλάκων των τριχών. Μειώνει την τριχόπτωση, ενεργοποιεί την ανάπτυξη και θρέφει τις ρίζες των τριχών σε κυτταρικό επίπεδο.

Το HAIRGROW προσφέρεται στην τιμή των 45 ευρώ και υπόσχεται δυνατά, υγιή μαλλιά, με περισσότερο όγκο!

Hairgrow.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *