H Chiesi Hellas «Κορυφαίος Εργοδότης» για την Ελλάδα

Η Chiesi Hellas βραβεύτηκε από τον διεθνώς αναγνωρισμένο Οργανισμό Top Employers Institute με τον τίτλο του «Κορυφαίου Εργοδότη» για την Ελλάδα το 2022 σε αναγνώριση των εξαιρετικών πρακτικών διοίκησης ανθρώπινων πόρων που εφαρμόζει. 

Την πιστοποίηση Top Employer λαμβάνουν οι εταιρείες που θέτουν τους εργαζομένους τους στο επίκεντρο της επιχειρηματικής τους δράσης, εξασφαλίζοντας αδιαλείπτως για εκείνους ένα υποδειγματικό περιβάλλον εργασίας. Η διάκριση αποδίδεται κατόπιν ενδελεχούς αξιολόγησης επιμέρους πρακτικών, μεταξύ άλλων, σε τομείς όπως Επιχειρησιακή Στρατηγική, Διαχείριση Οργανωτικής Αλλαγής, Εργασιακό Περιβάλλον, Ένταξη & Ενσωμάτωση, Επικοινωνιακή Στρατηγική, Προσέλκυση Ταλέντου, Αξιοποίηση Δυναμικής των Εργαζομένων, Ψηφιακά HR Συστήματα, Κουλτούρα Hγεσίας και Αξιακό Σύστημα, που στο σύνολό τους συνθέτουν και ενθαρρύνουν τη συνεχή ανάπτυξη ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος. 

Το 2021 ο Όμιλος Chiesi γιόρτασε την πιστοποίηση ως Top Employer Europe για 10η συνεχή χρονιά. Μεταξύ των άλλων θυγατρικών που συμμετείχαν και επίσης πιστοποιήθηκαν -Γερμανία, Πολωνία, Ηνωμένο Βασίλειο, Βραζιλία, Ηνωμένες Πολιτείες και Ρωσία-, η Chiesi Hellas για πρώτη φορά έλαβε μέρος και κατάφερε να αναγνωριστεί. Η τιμητική αυτή διάκριση αποκτά ξεχωριστή βαρύτητα λόγω των εξαιρετικά δυσμενών συνθηκών που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας.

«Με βλέμμα στραμμένο στην εξέλιξη και με υπερηφάνεια για τις καινοτόμες και ολιστικές πρακτικές που εφαρμόζουμε, μέσω της πιστοποίησής μας τονίζεται η ουσιαστικότητα των Αξιών μας και η εμπιστοσύνη στην οποία έχουμε οικοδομήσει το εργασιακό μας περιβάλλον. Χαιρόμαστε που ως μια εταιρεία BCorp αναγνωριζόμαστε για τη συνεχή βελτίωση των πρακτικών μας. Η δέσμευσή μας αυτή έχει ενταχθεί στο 5ετές Στρατηγικό Πλάνο της εταιρείας μας. Ο σχεδιασμός του People Strategy συμβαδίζει και υποστηρίζει το Business Strategy, ώστε να ευημερούν οι Άνθρωποί μας, παράλληλα με το επιχειρείν, και να φροντίζουν εκείνοι με τη σειρά τους, μέσω καινοτόμων λύσεων, τον Ασθενή. Ευχαριστούμε από καρδιάς που μέσω της αναγνώρισης ως Top Employer τονίζεται η αφοσίωση της Chiesi Hellas στους Ανθρώπους της. Γιατί οι Άνθρωποί μας αξίζουν τo καλύτερό μας αποτέλεσμα» δήλωσε η κα Αλεξάνδρα Βέτσικα, Head of Human Resources & Administrative Affairs της Chiesi Hellas.

Η βράβευση αυτή επισφραγίζει τις απτές προσπάθειες της εταιρείας για συνεχή βελτίωση των πρακτικών Ανθρώπινου Δυναμικού µε στόχο να παραμείνει εργοδότης επιλογής. Η Chiesi Hellas επενδύει στους ανθρώπους της, κατανοεί τις ανάγκες τους και επιβραβεύει τις προσπάθειές τους. Αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και τους βοηθά να τις ξεπερνούν. Με συνεχή εκπαίδευση διευρύνει το γνωστικό τους επίπεδο και βελτιώνει τις δεξιότητές τους. 

Ως η μοναδική φαρμακευτική BCorp εταιρεία στην Ελλάδα από το 2019, τοποθετούμε στο επίκεντρο όλων των δράσεών μας την εμπιστοσύνη, τη διαφάνεια, την ακεραιότητα, την αμοιβαία ωφέλεια και το σεβασμό στη διαφορετικότητα, έχοντας ως κινητήριο μοχλό τους Ανθρώπους μας. Καθένας και Καθεμία από εμάς μας είναι διαφορετικός/ή. Καθένας και Καθεμία από εμάς μας είναι η Chiesi! 

Διαβάστε ακόμη...