Η ασφαλέστερη λύση κατά της αλλεργίας

50EC678F33B2AC0913C5ABBAE4BC1FAB.jpg

  Η άνοιξη έφτασε! Γεμάτη όπως πάντα μυρωδιές, χρώματα και ηλιόλουστες υποσχέσεις. Απαλλαγμένοι από το γκρι του χειμώνα και το κρύο, υποδεχόμαστε την ωραιότερη εποχή του χρόνου με μια πρόσκληση για γεύμα στην ύπαιθρο και ατέλειωτες βόλτες στην εξοχή. Είστε έτοιμοι να την απολαύσετε;     

Όχι αν μας ταλαιπωρεί η αλλεργία…

Ταλαιπωρεί πάνω από το 30% των Ελλήνων, από τους οποίους ο 1 στους 4 δεν γνωρίζει καν ότι πάσχει από κάποια μορφή αλλεργίας. Η γρήγορη και αποτελεσματική ανακούφιση των συμπτωμάτων της αλλεργίας είναι πολύ σημαντική ώστε να μη διαταράσσεται η ποιότητα ζωής μας.

Η αλλεργική ρινίτιδα αποτελεί μια από τις πιο συχνές αλλεργικές παθήσεις η οποία εμφανίζει ρινικά συμπτώματα (όπως καταρροή, φτέρνισμα, συμφόρηση) και συνήθως συνοδεύεται από αλλεργική επιπεφυκίτιδα (συμπτώματα στα μάτια όπως κνησμός, δακρύρροια και ερυθρότητα).  

Το Livostin είναι το αντιισταμινικό σπρέι και κολλύριο χωρίς κορτιζόνη. Είναι το μόνο που προσφέρει άμεση ανακούφιση μεγάλης διάρκειας και είναι ασφαλές για καθημερινή χρήση ακόμα και σε παιδιά.

Μην πείτε «όχι» σε ένα ανοιξιάτικο κάλεσμα, πείτε «ναι» στο Livostin και νικήστε την αλλεργία.

Διατίθεται σε 2 μορφές: Ρινικό σπρέι και κολλύριο.

Οδηγίες Χρήσης

Ρινικό σπρέι: Δύο ψεκασμοί σε κάθε ρουθούνι από 2 έως 3-4 φορές την ημέρα. Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, χρησιμοποιείστε το αριστερό χέρι όταν ψεκάζετε στο δεξί ρουθούνι και το δεξί χέρι στο αριστερό ρουθούνι. 10ml. Προτεινόμενη Λ.Τ.: 6,89 ευρώ.

Κολλύριο: Ένα σταγόνα σε κάθε μάτι από 2 έως 3-4 φορές την ημέρα. 4ml. Προτεινόμενη Λ.Τ. 7,17 ευρώ.

Τώρα μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα και γρήγορα για όλες τις αλλεργίες της άνοιξης και τα επίπεδα γύρης σε κάθε περιοχή:

Το Livostin, ο ειδικός κατά της αλλεργίας, παρουσιάζει το πρώτο πανελλαδικό εργαλείο που μετράει τα επίπεδα γύρης στην ατμόσφαιρα.

Το καινοτόμο αυτό εργαλείο μετράει τα επίπεδα για 7 τύπους γύρης (ελιά, σημύδα, κυπαρίσσι, γρασίδι, βελανιδιά, φράξο, τσουκνίδα) σε 137 περιοχές της Ελλάδας και 4 επίπεδα συγκέντρωσης, προσφέροντας άμεση ενημέρωση και πρόγνωση 5 ημερών.

Ενημερωθείτε τώρα για τα επίπεδα γύρης στην ατμόσφαιρα καθημερινά από το Livostin Δελτίο Γύρης στο Δελτίο Καιρού του Mega!.Καθημερινά στις 17.15 στο Mega.

alivnst3.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *