Η Airfasttickets στο πλευρό του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»

E9E993FB96495D93F0ED1115F0ABD278.jpg

  O πρόεδρος και ιδρυτής της Airfasttickets, Νικόλαος Κοκλώνης, επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ». Σκοπός της επίσκεψής του ήταν να εκφράσει την υποστήριξή του στο έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», αλλά και να συνεισφέρει στην εκστρατεία του συλλόγου για την τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών «Όραμα Ελπίδας».

Συγκεκριμένα, ο κ. Κοκλώνης πρόσφερε δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για τα επόμενα 2 χρόνια, για τις μετακινήσεις του προσωπικού της τράπεζας εθελοντών δοτών μυελού των οστών σε διάφορες πόλεις και χωριά της Ελλάδας προκειμένου να συλλέγουν δείγματα μυελού των οστών.

H πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Βαρδινογιάννη, τον καλωσόρισε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ», λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Σας υποδεχόμαστε ως υποστηρικτή και νέο φίλο της “ΕΛΠΙΔΑΣ”, που με ιδιαίτερη ευαισθησία βρίσκεστε σήμερα στο πλευρό μας με σκοπό να ενισχύσετε και να ενθαρρύνετε τις προσπάθειές μας. Η στήριξή σας είναι πολύτιμη για εμάς τη στιγμή που ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης και δημιουργίας μιας μεγάλης αλυσίδας αγάπης από εθελοντές δότες μυελού των οστών από όλη την Ελλάδα. Σε αυτή τη διαδικασία, η προσφορά της Airfasttickets έρχεται να γίνει συνδετικός μας κρίκος με όλα τα μέρη της Ελλάδας. Τα δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια που μας προσφέρετε θα μας βοηθήσουν ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε ευκολότερα στις ανάγκες της εκστρατείας μας.

Σας ευχαριστώ θερμά για την ευγενική σας αυτή σκέψη που δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο της εταιρείας σας. Μιας εταιρείας που η επιτυχία της στηρίχθηκε στο μεράκι, τη σκληρή δουλειά και την ευαισθησία σας, παράγοντες που συνετέλεσαν στο να γίνει η Airfasttickets γνωστή και αγαπητή διεθνώς, κατακτώντας μια κορυφαία θέση στον χώρο της. Στη δύσκολη περίοδο που βιώνει η χώρα μας, είναι ελπιδοφόρο να υπάρχουν νέοι άνθρωποι με όραμα, καινοτομίες και όρεξη για δουλειά που να χτίζουν υγιή οικοδομήματα με γερά θεμέλια και παράλληλα να βοηθούν τον τόπο τους. Από την καρδιά μου σας συγχαίρω…».

Εν συνεχεία η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε στον κύριο Κοκλώνη την τιμητική πλακέτα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του.

Ο κύριος Κοκλώνης την ευχαρίστησε θερμά για τα καλά της λόγια, την τιμή που του κάνει και τη θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν όλοι στο Νοσοκομείο, και πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ που με υποδεχθήκατε και θα ήθελα να σας πω ένα μεγάλο “μπράβο”. Για μένα ως νέου ανθρώπου είστε δικό μου όραμα. Παραμελώντας τον προσωπικό σας χρόνο, δώσατε όλη σας την ενέργεια όλη σας τη διάθεση και τη χαρά στα παιδιά και στο Σύλλογο “ΕΛΠΙΔΑ”. Η Airfasttickets αγαπά τα παιδιά και κάθε ενέργεια που βοηθά τον συνάνθρωπο. Θα είμαστε δίπλα σας όχι μόνο για τα εισιτήρια αλλά και για ό,τι άλλο μπορούμε να κάνουμε αθόρυβα. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας, για κάθε δευτερόλεπτο που αφιερώνετε σ’ αυτά τα παιδιά».

Αμέσως μετά ο κύριος Κοκλώνης αλλά και πολλοί συνεργάτες του έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών δίνοντας με αυτή τους τη χειρονομία ένα ακόμα παράδειγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Μαζί με τον κύριο Κοκλώνη, την Ογκολογική Μονάδα Παίδων επισκέφθηκαν η αδελφή του, κυρία Ελένη Βάρελη – Μητρουσια, Chief Operations Officer της Airfasttickets, ο Πάνος Ευαγγελατος, Country Manager της Airfasttickets, η ηθοποιός Μιμή Ντενίση, η σχεδιάστρια Levinia Konyalian, o Γιώργος Ντάβλας και αρκετοί συνεργάτες και στελέχη της Airfasttickets, όπως η Ερασμία Μητρούσια, Καλυψώ Κοντογιάννη, Στάντια Λιάσκου, Νατάσα Παγώνη κ.ά..

Παρόντες, επίσης, ήταν ο διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», κύριος Εμμανουήλ Παπασάββας, η υποδιοικητής του νοσοκομείου, κυρία Πολυτίμη Λεονάρδου, ο διευθυντής της μονάδας μεταμοσχεύσεων, δρ. Στέλιος Γραφάκος, καθώς και τα μέλη του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κυρίες Μελίνα Δασκαλάκη, Αικατερίνη Μεταξωτού, Τζωρτζίνα Έλληνα, Αλίνα Μινέττα, Μπέκυ Στραβελάκη, Χριστίνα Τσατσάκη, Κέττυ Φιλιππίδου, Έλενα Λυμπέρη, κ.ά.

aelpida1.jpg

aelpida2.jpg

aelpida3.jpg

aelpida4.jpg

aelpida5.jpg

aelpida6.jpg

aelpida7.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.