Μέλι: Το μέλι είναι αντιμικροβιακό, αντιβακτηριδιακό και αντιμυκιτιακό. Εκτός όμως από τις θεραπευτικές του ιδιότητες, είναι και εξαιρετικά γλυκό. Η μοναδική του γεύση ταιριάζει σε κάθε είδος διατροφής.
Αλάτι: Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, αλλά κι όμως το αλάτι μπορεί να γλυκάνει τη γεύση σας. Τα αλάτι μπορεί να αυξήσει τη γλυκιά γεύση σε διάφορα φαγητά, κυρίως σε φρούτα.
Την επόμενη φορά που θα φτιάξετε ένα smoothie, μη ξεχάσετε να ρίξετε και λίγο αλάτι. Θα «εκτοξεύσει» τη γεύση σας.
Βιολογικό γάλα: Το γάλα περιέχει λακτόζη, η οποία είναι ένα είδος φυσικής ζάχαρης. Όσοι αγαπάτε το γάλα, μη διστάζετε να το πίνετε.
Καρότο: Τα φυσικά γλυκαντικά που περιέχει ένα καρότο είναι αρκετά για τον οργανισμό σας. Οπότε καλό θα είναι να βάζετε συχνά καρότα στις σαλάτες σας ή στα smoothies σας.
Πηγή: myworld.gr