Γιατρός Παντελής Οικονόμου: Όλο και περισσότερα κρούσματα εμβολιασμένων υγειονομικών τις τελευταίες εβδομάδες

Την παρακάτω ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook o γιατρός Παντελής Οικονόμου:

«Όλο και περισσότερα κρούσματα εμβολιασμένων υγειονομικών καταγράφονται τις τελευταίες εβδομάδες. Από όσα έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου, γιατί μπορεί να υπάρχουν και άλλα περιστατικά που δεν γνωρίζω, ήδη από τις αρχές Σεπτεμβρίου 2021, όταν εφαρμόστηκε η αναστολή καθηκόντων-εργασίας των μη εμβολιασμένων υγειονομικών στα νοσοκομεία [1] και η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στους ιδιώτες ιατρούς, εντοπίστηκαν τουλάχιστον επτά θετικά κρούσματα σε πλήρως εμβολιασμένους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης [2], εκ των οποίων το ένα αφορούσε σε γιατρό του νοσοκομείου και τα υπόλοιπα έξι σε νοσηλεύτριες. Ακολούθησε η Νοσηλευτική Μονάδας Κυπαρισσίας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας [3], με 15 νοσήσαντες, το Νοσοκομείο της Έδεσσας [4] με 8 υγειονομικούς και το Παναρκαδικό Νοσοκομείο [5], του οποίου έκλεισε η ΜΕΘ λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στο προσωπικό, σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας. Αναφέρονται κρούσματα και σε άλλα νοσοκομεία, όπως αυτό των Γιαννιτσών, με άγνωστο τον αριθμό των νοσούντων, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση. Η αυξημένη μεταδοτικότητα μεταξύ των εμβολιασμένων υγειονομικών είχε παρατηρηθεί και σε άλλες χώρες [6-7]. Η αναστολή εργασίας των υγειονομικών που δεν έχουν εμβολιαστεί, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πλέον αποδεικνύεται ότι αποτελεί τιμωρητική πράξη εκ μέρους του κράτους, που δεν βασίζεται σε κανένα επιστημονικό και επιδημιολογικό στοιχείο.

Στις ελλείψεις που παρατηρούνται λόγω των κρουσμάτων στους εμβολιασμένους υγειονομικούς, προστίθενται βεβαίως και οι απουσίες των υγειονομικών που επέλεξαν να μην εμβολιαστούν. Πριν μία εβδομάδα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μ. Γιαννάκος χαρακτήριζε επισφαλή τη λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων. Ο κ. Γιαννάκος αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, επισημαίνοντας ότι έχουν τεθεί σε αναστολή 750 εργαζόμενοι, εκ των οποίων οι 230 προσωπικό εξειδικευμένο για ΜΕΘ, ότι οι κλίνες ΜΕΘ από 193 που ήταν τον περασμένο Μάρτιο-Απρίλιο έχουν μειωθεί σε 75 -κι αυτές είναι γεμάτες- και ότι υπάρχουν διασωληνωμένοι που περιμένουν μέχρι και 24 ώρες για να μπουν σε ΜΕΘ. Ανέφερε ακόμη ότι λόγω των αναστολών εργασίας, από τις 250 κλίνες ΜΕΘ που λειτουργούσαν στα περιφερειακά νοσοκομεία της Κ. Μακεδονίας, τώρα λειτουργούν 100 [8].

Πώς προετοιμάζει το συστημικό κομμάτι των ΜΜΕ, τους εμβολιασμένους για το επόμενο επιδημικό κύμα, που έχει έρθει και μάλλον τους αφορά, γιατί τα εμβόλια δεν θα τους καλύπτουν επαρκώς; Όπως υποστηρίζει το άρθρο της η Daily Telegraph [9], «μην πανικοβάλεσαι. Αν κολλήσεις COVID ενώ είσαι εμβολιασμένος, βελτιώνει την ανοσία! Αν είσαι πλήρως εμβολιασμένος εναντίον του COVID, το επόμενο βήμα είναι να το κολλήσεις, για να βελτιώσεις την ανοσία σου!». Ήδη το Ηνωμένο Βασίλειο με υψηλά ποσοστά εμβολιασμένων, παρουσιάζει ρεκόρ θετικών ατόμων στον SARS-CoV-2. Οι αριθμοί μολύνσεων της Covid-19 στη Βρετανία μπορεί να αυξηθούν σε 100.000 την ημέρα, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Σατζίντ Τζάβιντ [10]. Παράλληλα τόνισε ότι η χώρα χάνει έδαφος στις προσπάθειές της να υπερνικήσει την πανδημία με τη χορήγηση των εμβολίων.

Στο διάγραμμα φαίνεται η πραγματικά τρομακτική αύξηση των θετικών στον ιό ατόμων ανά εκατομμύριο πληθυσμού στο Ηνωμένο Βασίλειο (η τελευταία ενημέρωση του Public Health Εngland ανεβάζει το ποσοστό των θανάτων εμβολιασμένων κατά τις τελευταίες 3 εβδομάδες πλέον πάνω από το 77% και τους εμβολιασμένους ενήλικες θετικούς στον COVID πλέον στο 82%). Στις ηλικίες 40-80 οι εμβολιασμένοι έχουν διπλάσιες πιθανότητες να κολλήσουν COVID σε σχέση με τους μη εμβολιασμένους. [11]. Η Ελλάδα ακολουθεί με υψηλά νούμερα που ανεβαίνουν συνέχεια. Έχω προσθέσει την Σιγκαπούρη [12], των οποίων τα νούμερα επίσης κινούνται εκθετικά ανοδικά από τις αρχές Σεπτεμβρίου, με υψηλότατο ποσοστό εμβολιασμών (το 84% έχει εμβολιαστεί με 2 δόσεις και το 85% με μία). Ήδη, από τα μέσα του Ιουλίου, στη Σιγκαπούρη, το 74% των θετικών στον COVID ήταν εμβολιασμένοι [13]. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος μη ανταπόκρισης του συστήματος υγείας [14], ενώ απαγορεύεται η δημόσια συνάθροιση άνω των 2 ατόμων [15]. Πραγματική επιστροφή στην κανονικότητα με τους εμβολιασμούς.

Αντίθετα, όπως είναι γνωστό από προηγούμενες αναρτήσεις, τα νoύμερα είναι χαμηλά στην Ινδία, που έχει χαμηλά ποσοστά εμβολιασμών, αλλά χορήγησε επίσημα την ιβερμεκτίνη [16], στην Ισπανία που έδωσε βιταμίνη D πριν το δεύτερο επιδημικό κύμα [17] και εκτέθηκε από την αρχή σε πολλαπλά στελέχη του ιού και γρήγορη είσοδο και μετάδοση μιας κυρίαρχης γενετικής μετάλλαξης [18] και τη Σουηδία [19] με την έλλειψη lockdown και την φυσική έκθεση του πληθυσμού στον ιό. To ίδιο συμβαίνει στην Ιαπωνία [20], όπου στις 13 Αυγούστου ο Dr. Haruo Ozaki, Πρόεδρος του Tokyo Medical Association με πάνω από 6.000 ιατρούς [21-22], σε συνέντευξη τύπου είχε προτείνει σε όλους τους ιατρούς να ξεκινήσουν άμεσα τη χορήγηση της ιβερμεκτίνης (η οποία ανακαλύφθηκε στην Ιαπωνία) [23] για τη θεραπεία του COVID, δηλώνοντας την «εκπληκτική αποτελεσματικότητά της». Ο Dr. Nagao, διευθυντής της κλινικής Nagao, σε συνέντευξη στην Ιαπωνική τηλεόραση, είχε δηλώσει ότι είχε σχεδόν 100% επιτυχία με την ιβερμεκτίνη, όταν την χορήγησε έγκαιρα σε πάνω από 500 ασθενείς. Όπως υποστηρίζει, το «πρόβλημα» με φάρμακα όπως η ιβερμεκτίνη και η υδροξυχλωροκίνη, είναι ότι είναι φθηνά και αποτελεσματικά [24].

ΥΓ.Aπό όλο τον κόσμο τα στοιχεία δείχνουν πλέον ότι ο COVID έχει γίνει ασθένεια των εμβολιασμένων. Η Ελλάδα είναι ίσως η μοναδική χώρα με αντίθετα νούμερα. Είτε οι εμβολιασμένοι συμπατριώτες μας, έχουν ιδιαίτερες υπερφυσικές ικανότητες, είτε αναμένουμε να δούμε αργότερα αυτό που βλέπουμε στις άλλες χώρες λόγω καθυστέρησης του προγράμματος των εμβολιασμών, είτε κάποιοι που θέλουν να μας ενημερώνουν, δεν μας λένε την αλήθεια. Όλο και περισσότεροι εμβολιασμένοι που έχουν νοσήσει, ζητούν την βοήθειά μου, παρ’ ότι απευθύνομαι κυρίως σε κοινό που δεν υποστηρίζει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και δεν εμπιστεύεται τα συγκεκριμένα εμβόλια».

 

Διαβάστε ακόμη...