Γιατί τόσος χαμός με το αλκαλικό νερό; Σε τι βοηθάει και όλοι οι διάσημοι το πίνουν;

Είναι αδιαμφισβήτητα η νέα μόδα υγείας & ευεξίας και οι διάσημοι της Αμερικής φροντίζουν να πίνουν συνέχεια αλκαλικό νερό. Το εκπληκτικό μάλιστα είναι πως ανάμεσα σ’ αυτούς , δεν συγκαταλέγονται μόνο αστέρια του Χόλιγουντ που τυφλά ακολουθούν τις προτάσεις των γιατρών τους αλλά ακόμη και  επιχειρηματίες, διακεκριμένοι επιστήμονες, αλλά και ο ίδιος ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama!

Ο λόγος που όλο και περισσότεροι καθημερινά «μυούνται» στο αλκαλικό νερό, είναι οι ευεργετικές ιδιότητές του, που έχουν έρθει στην επιφάνεια μετά από πολύχρονες επιστημονικές έρευνες.

Η κατανάλωση αλκαλικού νερού βοηθά από την ανάκτηση της χαμένης ενέργειας & δύναμης, μέχρι την αποτοξίνωση του οργανισμού, την ενίσχυση του μεταβολισμού αλλά και την πρόληψη εκατοντάδων παθήσεων.

Το αλκαλικό νερό αποτοξινώνει το σώμα αφαιρώντας τα προϊόντα των όξινων κατάλοιπων που σωρεύονται καθημερινά, καθώς και αφαιρεί τις τοξίνες που συσσωρεύονται στο σώμα από το περιβάλλον, τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, τις αφύσικες τροφές και από την διαδικασία της γήρανσης.

Τα όξινα απόβλητα που συλλέγονται στο σώμα μπορεί να οδηγήσουν σε πιο σοβαρές καταστάσεις υγείας.

Η καθημερινή πόση αλκαλικού νερού εξουδετερώνει την οξύτητα αποβάλλοντας τα προϊόντα των όξινων απόβλητων από τα κύτταρα και τους ιστούς του οργανισμού σας.

Η ενυδάτωση του οργανισμού σας είναι απαραίτητη προκειμένου να διατηρήσετε ή να ανακτήσετε τη βέλτιστη υγεία.

Ειδικό φίλτρο

Κατά τη διάρκεια του ιονισμού, το ειδικό φίλτρο μετασχηματίζει το νερό σας σε μικρά συμπλέγματα που απορροφούνται πιο εύκολα σε κυτταρικό επίπεδο, προκαλώντας εξαιρετική ενυδάτωση στο σώμα σας!

alkaline_image05

Το αλκαλικό νερό δρα ως αντιοξειδωτικό, σαρώνει και εξουδετερώνει τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες.

Επειδή το αλκαλικό νερό απελευθερώνει ηλεκτρόνια, μπορεί και εξουδετερώνει αποτελεσματικά τη ζημιά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες στο σώμα. Το αλκαλικό νερό αναζητά τις ελεύθερες ρίζες και τις μετατρέπει σε οξυγόνο που το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει για την παραγωγή ενέργειας και την οξυγόνωση των ιστών.

Ο καρκίνος και περισσότερες ασθένειες δυσκολεύονται να αναπτυχθούν σε ένα οξυγονωμένο, αλκαλικό περιβάλλον.

Το Αλκαλικό νερό βοηθά στην ισορροπία του pH του σώματος, το οποίο τείνει να είναι όξινο, λόγω της διατροφής μας, υψηλή σε όξινα τρόφιμα, το άγχος και την έκθεση σε περιβαλλοντικές τοξίνες, όπως η αιθαλομίχλη. Αλκαλοποιεί το pH του σώματός σας από όξινο σε αλκαλικό pH, επειδή ο καρκίνος και πολλές άλλες ασθένειες δεν μπορούν να ζήσουν σε αλκαλικό περιβάλλον. Αλκαλική είναι η «φυσιολογική» κατάσταση των υγιών ατόμων.

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα μεγιστοποιώντας την ικανότητα του σώματός σας να καταπολεμήσει τη νόσο και να θεραπεύσει τον εαυτό του.

Χρησιμοποιώντας ειδικής τεχνολογίας μπουκάλι, σε μερικά λεπτά ο καθένας μπορεί να μετατρέψει το πόσιμο νερό (είτε της βρύσης, είτε εμφιαλωμένο) σε αλκαλικό νερό χάρη στα ειδικά φίλτρα του.

Που θα βρώ τη συσκευή στην Ελλάδα

Η Alkaline, εταιρεία που παράγει και εμπορεύεται την συσκευή αλκαλοποίησης, ξεκίνησε πρόσφατα τη δραστηριότητα της και στην Ελλάδα. Έτσι ο καθένας μπορεί να αγοράσει τη συσκευή από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας στη διεύθυνση: www.alkaline.gr 

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *