Γιατί ο Τραμπ δεν φοβάται τον κορωνοϊό; Οι νέες συνήθειες που τον κρατούν υγιή

«Δεν θα φορέσω μάσκα, είναι κάτι που δεν μου ταιριάζει» δηλώνει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ κάθε φορά που οι δημοσιογράφοι τον ρωτούν γιατί δεν λαμβάνει μέτρα προστασίας, όπως και όλοι οι υπόλοιποι πολίτες.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως στο Λευκό Οίκο τίποτα δεν είναι ίδιο μετά την έξαρση του κορωνοϊου στην χώρα.

Θερμομετρήσεις, rapid tests, απολυμάνσεις όλων των χώρων & ελαχιστοποίηση των συναντήσεων, είναι μερικά μόλις από τα μέτρα προφύλαξης που λαμβάνουν οι επιτελείς του Πλανητάρχη

Οι αλλαγές που κρατούν τον Πρόεδρο υγιή

Όπως διαβάζουμε σε ρεπορτάζ του Politico, ο Πλανητάρχης μετά την έξαρση του COVID19 έχει υιοθετήσει έναν πολύ πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Καταναλώνει τροφές πλούσιες σε βιταμίνή D και C (λιπαρά ψάρια, μανιτάρια, κεράσια Acerola) ενώ πίνει και άφθονο αλκαλικό νερό.

Στόχος των νέων αλλαγών, όπως διαβάζουμε στο ρεπορταζ, είναι η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος του Προέδρου, ώστε ακόμη και αν έρθει αντιμέτωπος με τον COVID-19, ο οργανισμός του να μπορέσει να τον αντιμετωπίσει.

Δεν έχει καταναλώσει ούτε μια σταγόνα αλκοόλ στη ζωή του

«Μπορώ να πω με ειλικρίνεια ότι δεν έχω πιει ούτε μια μπίρα στη ζωή μου», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος σε συνέντευξη Τύπου. «Αυτό είναι ένα από τα λίγα καλά χαρακτηριστικά μου. Δεν έχω πιει ποτέ αλκοόλ. Φαντάζεστε τι χάλι θα ήμουν αν έπινα; Θα ήμουν ο χειρότερος στον κόσμο», πρόσθεσε αστειευόμενος.

Τι είναι το αλκαλικό νερό

Πρόκειται για νερό που έχει αυξημένο Ph. Το νερό στη φυσική του κατάσταση έχει Ph 7, δηλαδή είναι ουδέτερο. Λόγω όμως των χημικών και των ρύπων, πολλές φορές φτάνει στη βρύση μας ως όξινο. Η τιμή 7 είναι η ουδέτερη, κάτω από το εφτά είναι όξινο.

Αλκαλικό νερό θεωρείται το νερό που έχει Ph άνω του 7, με τους ειδικούς να σημειώνουν πως για να επιτευχθούν τα μέγιστα οφέλη από την κατανάλωση του, ιδανικές τιμές είναι το εύρος 8 έως 9Ph

Πως το φτιάχνεις

Ο πιο απλός τρόπος είναι η αγορά μιας ειδική συσκευής αλκαλοποίησης. Τέτοιες συσκευές φτιάχνουν αλκαλικό νερό σε λίγα λεπτά με τη χρήση ειδικών φίλτρων.

Εναλλακτικά, μπορεί κανείς να φτιάξει αλκαλικό νερό με τη χρήση μαγειρικής Σόδας, μέθοδος ωστόσο σχετικά περίπλοκη, αφού απαιτεί τη χρήση μετρητή Ph, προκειμένου να εξασφαλίσετε πως δεν θα ξεφύγουν οι τιμές του Ph στο νερού σας.

Προσθέτετε μαγειρική σόδα στο νερό σας & μετράτε το Ph του μέχρι το νερό σας να φτάσει στο 8 με 8,5ph.

Διαβάστε ακόμη...