Γεωργιάδης: Ο τομέας της υγείας προτεραιότητα για την κυβέρνηση

9576A2D3DD6438DD933A967765284335.jpg

  «Ο τομέας της υγείας αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνησή μας», δήλωσε ο υπουργός Υγείας , Άδωνις Γεωργιάδης, μετά την εθιμοτυπική συνάντηση που είχε με το υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου.

Όπως ανακοινώθηκε από το ΥΜΑ-Θ, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζήτησαν θέματα που άπτονται του κλάδου της υγείας στη Μακεδονία και τη Θράκη.

«Στο υπουργείο Υγείας επεξεργαζόμαστε ένα πλάνο σχετικά με τις υπηρεσίες υγείας συνολικά για την περιοχή. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, οι πολίτες θα πρέπει να κλείνουν τα αυτιά τους στις Κασσάνδρες της καταστροφής και να κρίνουν βάσει των αποτελεσμάτων που πετυχαίνουμε», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης, επισημαίνοντας παράλληλα ότι ήταν λάθος η κατάργηση του υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης το 2009.

Ο κ. Καράογλου από την πλευρά του δήλωσε πως έχει τακτική επικοινωνία με τον υπουργό Υγείας, με τον οποίο – όπως είπε – συζητούν για την ενίσχυση και θωράκιση του τομέα της υγείας στη Βόρεια Ελλάδα. «Οι Βορειοελλαδίτες μπορούν να ελπίζουν ότι θα αποκαταστήσουμε πολύ σύντομα την αξιοπιστία του συστήματος Υγείας στη Μακεδονία και τη Θράκη, μέσα από την αναβάθμιση, τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών υγείας και την ουσιαστική ενίσχυση των θεσμών», πρόσθεσε ο κ. Καράογλου.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *