Φρόντισε τον εαυτό σου: Η νέα καμπάνια της GSK Consumer Healthcare για την αξία της αυτοφροντίδας

Με μια δυνατή καμπάνια για την αυτοφροντίδα υποδέχτηκε το φθινόπωρο η GSK Consumer Healthcare, δίνοντας έμφαση στην αξία της συνεπούς και συστηματικής φροντίδας του εαυτού μας, με στόχο την καλή υγεία. 

Βασικό στοιχείο της αυτοφροντίδας αποτελεί η καλλιέργεια συνηθειών που συνεισφέρουν στη διατήρηση της υγείας, την πρόληψη, αλλά και τη διαχείριση ήπιων συμπτωμάτων ασθένειας. Σε αυτό το πλαίσιο είναι σημαντικό να φροντίζουμε τον εαυτό μας σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας: την προσωπική υγιεινή, τη διατροφή, τον συνολικό τρόπο ζωής, την κοινωνική ζωή και την αυτοθεραπεία. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να βελτιώσουμε τη συνολική κατάσταση της υγείας μας, να πετύχουμε καλύτερη διαχείριση χρόνιων παθήσεων και να περιορίσουμε τους παράγοντες που συμβάλλουν στην εμφάνιση σοβαρών ασθενειών. 

Η GSK Consumer Healthcare με τη νέα καμπάνια που έχει λανσάρει στα φαρμακεία της χώρας, μας ενθαρρύνει να πάρουμε τον έλεγχο της υγείας μας και να αναζητήσουμε αξιόπιστες λύσεις, ώστε να είμαστε και να παραμένουμε υγιείς. Στα φαρμακεία όλης της χώρας είναι διαθέσιμες οι ολοκληρωμένες λύσεις για όλη την οικογένεια που προτείνει η GSK Consumer Healthcare για τον πόνο, τη ρινική αποσυμφόρηση, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, τη γρίπη και το κρυολόγημα. 

Διαβάστε ακόμη...