Φίλτρα νερού για καλύτερη ποιότητα

Τα δύο τρίτα του ανθρώπινου σώματος αποτελούνται από νερό. Το στοιχείο αυτό αναδεικνύει το πόσο σημαντική είναι η ποιότητα του νερού που πίνουμε. Το «Eθνος – Υγεία» δίνει σήμερα ορισμένες βασικές συμβουλές επιλογής φίλτρων, τα οποία τοποθετούνται στη βρύση, κρατώντας μακριά από το ποτήρι μας τα βλαπτικά στοιχεία.


Φίλτρα με αποστειρωτές ή υπεριώδη ακτινοβολία «σκοτώνουν» βακτήρια, μύκητες και παράσιτα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην αγορά και φίλτρα αντίστροφης ώσμωσης, τα οποία θεωρούνται ιδανικά για περιοχές με υφάλμυρο νερό.

Αρκετές είναι οι επιλογές ως προς το κόστος και την τοποθέτησή τους. Ορισμένα συνδέονται απευθείας στη βρύση, άλλα τοποθετούνται πάνω ή κάτω από τον πάγκο της κουζίνας, ενώ φίλτρο μπορεί να τοποθετηθεί και στα υδρόμετρα.

Εξίσου σημαντικός με το νερό για την υγεία είναι και ο έρωτας. Η σημερινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αναδεικνύει τον ευεργετικό του ρόλο, τόσο στην ψυχολογία όσο και στη βιολογική λειτουργία του ανθρώπου.

Οι επιστήμονες συμφωνούν ότι ένας καλός γάμος, με μία ποιοτική σεξουαλική ζωή, αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες για μεγαλύτερη ζωή, με καλύτερη υγεία. Στον αντίποδα, η ακανόνιστη ζωή, ο κακός ύπνος και

το τυποποιημένο φαγητό, που είναι χαρακτηριστικά των εργένηδων, κόβουν χρόνια από τη ζωή.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2013/02/fetcher_120.jpeg

Σχετική έρευνα έχει δείξει ότι η μοναξιά αποτελεί πηγή χρόνιου στρες. Οι μοναχικοί άνθρωποι τείνουν να υπεραντιδρούν στα αρνητικά συμβάντα της ζωής τους, με αποτέλεσμα η καθημερινότητά τους να είναι πιο επιρρεπής στο άγχος.

Εάν είστε μόνοι (ή με σύντροφο) και αισθανθείτε… επειγόντως κάποιον οξύ πόνο στην κοιλιά, με εμετούς, δυσπεψία και πυρετό, καλό είναι να γνωρίζετε τι είναι και πώς αντιμετωπίζεται η χολολιθίαση…

Ρευματοειδής αρθρίτιδα: Αμερικανική μέθοδος «φρενάρει» την εξέλιξή της

ΕΡΕΥΝΑ
Γάμος και αρμονική συμβίωση για βαθιά γεράματα

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2013/02/fetcher_22.jpeghttp://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2013/02/fetcher_31.jpeg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *