Φάρμακα και υγειονομικό υλικό συγκέντρωσαν εργαζόμενοι

3832F1B7DD4F0A13564E6F8AC1C26577.jpg

  Έμπρακτο μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας έστειλαν οι εργαζόμενοι του ομίλου ΟΤΕ οι οποίοι συγκέντρωσαν περισσότερα από 6.000 φάρμακα και 2.000 τεμάχια υγειονομικού υλικού.

Το υλικό συγκεντρώθηκε από εργαζομένους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Πάτρα για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Με το μήνυμα «η προσφορά είναι το καλύτερο φάρμακο» η δράση ξεκίνησε από την Αττική σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας.

Η μεγάλη ανταπόκριση των εργαζόμενων στην Αθήνα άνοιξε το δρόμο για τη μεταφορά της δράσης και στην περιφέρεια. Σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου, τον Ιατρικό Σύλλογο και το Κοινωνικό Φαρμακείο Πάτρας, o ΟΤΕ και η COSMOTE έδωσαν τη δυνατότητα στους εργαζόμενους εκτός Αττικής να στηρίξουν τους συνανθρώπους τους.

Το σύνολο των φαρμάκων και του υγειονομικού υλικού που συγκεντρώθηκαν, ταξινομήθηκαν ανάλογα με την ημερομηνία λήξης και παραδόθηκαν στους συνεργαζόμενους φορείς σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες ανάγκες κάθε περιοχής.

ote1.jpg

ote2.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *