«Εξετάζεται η ενίσχυση των ΜΕΘ»

 
Tην απόφασή του να καλέσει τον πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας να τεκμηριώσει τα στοιχεία που έδωσε χθες στη δημοσιότητα για ελλείψεις, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος.


«Είναι πολύ εύκολο να δημιουργεί κανείς εντυπώσεις, παρά να απαντά με την γλώσσα της αλήθειας και να αναφέρεται στην πραγματικότητα. Διότι το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας, που παρακολουθώ καθημερινά, μου αναφέρει ότι όλες οι ανάγκες καλύπτονται στις διάφορες περιοχές που έχουμε διαθέσιμες μονάδες εντατικής θεραπείας. Χρειάζεται ενδεχομένως να ενισχύσουμε το δίκτυο των μονάδων εντατικής θεραπείας και εξετάζουμε όλες τις περιπτώσεις, που μπορούν να αναπτυχθούν ακόμα περισσότερα κρεβάτια» είπε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Ο κ. Λυκουρέντζος αναφέρθηκε και στο θέμα νόμου Ραγκούσης περί ιθαγένειας που κρίθηκε αντισυνταγματικός από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

«Εδώ έχουμε μια απόφαση της δικαιοσύνης την οποία οφείλει η εκτελεστική λειτουργία του πολιτεύματος, η κυβέρνηση, να λάβει υπόψη και να την εφαρμόσει. Διότι, διαφορετικά, θα έχουμε δικαστικές αποφάσεις τις οποίες ο καθένας θα τις αξιολογεί πολιτικά, ιδεολογικά και θα αποφεύγει την εφαρμογή τους…» είπε.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *