Εβδομάδα δωρεάν δερματολογικού ελέγχου στο Metropolitan Hospital

Η έγκαιρη διάγνωση, είναι το πιο σημαντικό όπλο για την αντιμετώπιση του καρκίνου του δέρματος, ενός από τους πιο συχνούς καρκίνους παγκοσμίως. 

Το προσφέρει δωρεάν δερματολογικό έλεγχο την ερχόμενη εβδομάδα από Δευτέρα 31 Μαΐου μέχρι και την Παρασκευή 4 Ιουνίου σε όσους το επιθυμούν στο πλαίσιο των προληπτικών ελέγχων που πραγματοποιεί. 

Πριν τις καλοκαιρινές διακοπές είναι απαραίτητο να προβείτε σε προληπτικό έλεγχο. Γιατί, πολλές ανθρώπινες ζωές έχουν σωθεί επειδή η διάγνωση έγινε έγκαιρα.

 Αναγκαίος ο δερματολογικός έλεγχος

Πρωταρχικός σκοπός του δερματολογικού ελέγχου, ο οποίος πρέπει να γίνεται σε τακτική βάση ετησίως, είναι να εντοπίζει δερματικές αλλοιώσεις, πριν αυτές εξελιχθούν σε κακοήθεια, ώστε να απαλλάσσουν το άτομο από περαιτέρω προβλήματα. Για τον καρκίνο του δέρματος, η έγκαιρη διάγνωση και η πρόληψη, είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, καθώς, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, έχουν μειώσει τη θνησιμότητα παγκοσμίως. Η έγκαιρη διάγνωση, σώζει ζωές!

Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2104809150 καθημερινά και ώρα 10.00 μέχρι 14.00 (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

 

Διαβάστε ακόμη...