Ευεξία, ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού και λάμψη με Ιπποφαές

sakdfgmabd.jpg

Ένα ζεστό ή κρύο ρόφημα διαφορετικό από τα άλλα… με ξεχωριστή γεύση και μοναδικές ιδιότητες. Το Bever Ιπποφαές μπορεί να τα προσφέρει και τα δύο, και γεύση και θρεπτικά συστατικά. Το βασικό του συστατικό του είναι το Ιπποφαές, καρπός γνωστός εδώ και χιλιάδες χρόνια για τις ιδιότητές του και για το ευρύ φάσμα της επίδρασής του στον οργανισμό. Το Ιπποφαές είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά που μπορεί να ωφελήσουν τον οργανισμό σε πολλούς τομείς.

Για να έχουμε λαμπερά μαλλιά, νύχια και δέρμα διαθέτει λιπαρά οξέα. Διαθέτει αυξημένη ποσότητα σε συστατικά που συνδράμουν στη ρύθμιση των επιπέδων της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων, με αποτέλεσμα μία καλύτερη καρδιαγγειακή λειτουργία.

Ιδανικό για να έχουμε φυσιολογική λειτουργία του πεπτικού συστήματος, ενώ μπορούμε να λάβουμε και όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που ο οργανισμός μας δεν μπορεί να συνθέσει, συνδράμοντας στη γενικότερη ευεξία του οργανισμού.

Πλούσιο σε Βιταμίνη C, η οποία προσφέρει μία φυσική ενίσχυση στην άμυνα του οργανισμό, αυξάνοντας τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και βοηθώντας των οργανισμό στην αντιμετώπιση των ελευθέρων ριζών και ιδιαίτερα απαραίτητη στα άτομα που καπνίζουν.

Ταυτόχρονα, είναι ιδανικό για να ξεκινάμε την ημέρα μας, καθώς οι βιταμίνες του και τα υπόλοιπα συστατικά του, μας προσφέρουν την ενέργεια που θέλουμε ώστε να ανταποκριθούμε στην πίεση και στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μας τα προσφέρει το Bever Ιπποφαές, το μοναδικό ρόφημα που σε κάθε του ποτήρι μας προσφέρει σταθερές ποσότητες από θρεπτικά συστατικά και ιδιαίτερα από Βιταμίνη C που όλοι μας έχουμε καθημερινά ανάγκη!

Το Bever Ιπποφαές είναι το ρόφημα που μπορεί να καταναλωθεί καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και από όλους, ενώ η μορφή της ταμπλέτας μας προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία στην παρασκευή αυτού του φυσικού προϊόντος, αφήνοντας αναλλοίωτη τη γεύση και το άρωμα του!

Ζητήστε το Bever Ιπποφαές στα φαρμακεία, στο 211 01 23 575 και στο www.johnnoa.com.

FBMFGFVBF.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.