Έτοιμο το ανδρικό χάπι αντισύλληψης

Το χάπι αντισύλληψης είναι εδώ και χρόνια γνωστό, με αρκετές γυναίκες να το προτιμούν έτσι ώστε να αποφεύγουν τα… απρόοπτα. Για τους άνδρες ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια αντίστοιχη μέθοδος.

Σε μια νέα έρευνα που προέκυψε, Βρετανοί επιστήμονες ισχυρίζονται πως βρήκαν τον κατάλληλο τρόπο να εμποδίσουν το «κολύμπι» του σπέρματος των ανδρών, κάνοντας τους προσωρινά στείρους. Επιβραδύνοντας, ή ακόμα και σταματώντας, το ταξίδι του σπέρματος, αποκλείεται το ενδεχόμενο μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Πώς όμως μπορεί να συμβεί αυτό;

Όπως εξηγούν οι ερευνητές, συγκεκριμένα πεπτίδια θα διεισδύουν στα κύτταρα, δημιουργώντας ενώσεις αμινοξέων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αλλάξουν την κινητικότητα του σπέρματος. Η συγκεκριμένη μέθοδος φαίνεται πως έχει ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με τις ήδη υπάρχουσες.

Το ανδρικό χάπι αντισύλληψης θα είναι… ταχείας δράσης. Ο άνδρας θα μπορεί να το παίρνει λίγες ώρες ή ακόμα και μερικά λεπτά πριν από την ερωτική επαφή, ενώ η επίδραση του θα φεύγει μετά από λίγες μόλις ημέρες, με τον άνδρα να γίνεται ξανά γόνιμος.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *