Εθελοντική αιμοδοσία στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα

1C3E03BCC05A23E4C16B475C2300AF5B.jpg

  Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή και Δευτέρα, (13 -14 Οκτωβρίου) στο σταθμό του Μετρό «Σύνταγμα», στο χώρο πολλαπλών χρήσεων, από τις 10:30 έως τις 19:00.

Την πρωτοβουλία αυτή πήραν το Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας & Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια, την Πρόληψη και Μείωση των Τροχαίων Ατυχημάτων (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», η εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.) και το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ε.Ε.Σ.» με την αρωγή του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών σε αίμα των συνανθρώπων μας που το χρειάζονται και ειδικότερα των τραυματιών από τροχαία συμβάντα.

«Η εν λόγω δράση, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, εντάσσεται στη συνέχιση των δραστηριοτήτων του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», με γνώμονα την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών στο θέμα της προστασίας της ζωής στο δρόμο και το σεβασμό προς το συνάνθρωπό τους γενικότερα. Η ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. συνδράμει την όλη προσπάθεια, επιδεικνύοντας το ανθρώπινο και υπεύθυνο εταιρικό της πρόσωπο στην κοινωνία μέσω πρωτοβουλιών, που στόχο έχουν να αφυπνίσουν τους πολίτες σε μια σειρά θεμάτων».

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *