Εθελοντική αιμοδοσία στην Κρήτη

9FC79257BE385103AEDBD9ED3A35FFD8.jpg

  Ο δήμος Ηρακλείου με την αντιδημαρχία Παιδείας, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς σε συνεργασία με Εθελοντικές Ομάδες του Ηρακλείου, συνεχίζουν την αιμοδοσία.

Πρόκειται για μια συνεργασία που στόχο έχει την ανάπτυξη της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και να αυξήσει τον αριθμό των Ενεργών Αιμοδοτών του Ηρακλείου μέσα από αιμοδοσίες που πραγματοποιούνται σε μηνιαία βάση, ειδικά τώρα, τους καλοκαιρινούς μήνες που τόσο ανάγκη το έχει η πατρίδα μας.

Σε αυτήν την κοινή προσπάθεια, οι διοργανωτές καλούν όλους να συμμετέχουν.

Σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει τράπεζα αίματος ούτε διαχείριση αίματος. Η αιμοδοσία απευθύνεται σε όλους εκείνους που θέλουν να δώσουν αίμα!

Το έμπειρο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοδοσίας θα πραγματοποιήσει την αιμοδοσία ενώ εθελοντές θα είναι παρόντες για να λύσουν κάθε απορία και να κάνουν την Ημέρα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας μια πραγματική γιορτή!

Κάθε Εθελοντής Αιμοδότης θα λάβει ατομική κάρτα με την οποία μπορεί να καλύψει τυχόν μελλοντική ανάγκη, σε αίμα, δική του ή συγγενή.

Αίμα μπορεί να δώσει κάθε υγιής άνδρας ή γυναίκα από 18-62 ετών που αισθάνεται καλά την ημέρα της αιμοδοσίας!

Μην ξεχάσετε να έχετε κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ, να έχετε πάρει ένα ελαφρύ πρωινό και να κρατάτε μαζί σας την κάρτα σας αιμοδότη ή την αστυνομική σας ταυτότητα, εάν δίνετε για πρώτη φορά!

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί, ΣΤΟ αίθριο της Λοτζιά, με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου.

Πηγή: flashnews.gr

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *