Εσώρουχα που εξουδετερώνουν τις οσμές!

 
Θραύση κάνουν στην Ιαπωνία τα «αποσμητικά εσώρουχα», που λέγεται ότι εξουδετερώνουν τις οσμές, καθώς οι σκληρά εργαζόμενοι Ιάπωνες υποστηρίζουν ότι τους βγάζουν συχνά από… τη δύσκολη θέση.


Μια ιαπωνική εταιρεία υφασμάτων κατασκεύασε μια σειρά από εσώρουχα που υποστηρίζει ότι εξουδετερώνουν τις δυσάρεστες οσμές.

«Χρειάστηκαν μερικά χρόνια για να κατασκευάσουμε τα πρώτα αποσμητικά εσώρουχα που είναι αρκετά άνετα ώστε να φοριούνται στην καθημερινή ζωή και αποτελεσματικά στην εξουδετέρωση των έντονων οσμών», λέει η Νάμι Γιοσίντα, εκπρόσωπος της εταιρείας Seiren.

«Αρχικά σκεφτήκαμε να τα πουλάμε σε εκείνους που χρειάζονται νοσοκομειακή φροντίδα. Αλλά προς έκπληξή μας πολλοί απλοί άνθρωποι, όπως επιχειρηματίες που έρχονται καθημερινά σε επαφή με πολύ κόσμο, τα αγόρασαν», είπε η ίδια.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_11.png

Το ύφασμα από το οποίο είναι κατασκευασμένο το εσώρουχο αυτό περιέχει ίνες με κεραμικά σωματίδια που εξουδετερώνουν τη δυσοσμία.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_128.jpeg

Η εταιρεία Seiren εξέλιξε τη τεχνολογία αφού προηγουμένως συμβουλεύτηκε έναν γιατρό ο οποίος αναζητούσε έναν τρόπο αντιμετώπισης των συμπτωμάτων πασχόντων από το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_134.jpeg

Η εταιρεία, μάλιστα, θα διαθέσει στην αγορά μία ολοκληρωμένη σειρά από 22 προϊόντα, μεταξύ των οποίων και κάλτσες που θα εξουδετερώνουν τις οσμές των ποδιών καθώς και μακό μπλουζάκια που θα καλύπτουν την οσμή του ιδρώτα.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *