Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center: Με τη χρυσή σφραγίδα του JCI και στην επόμενη τριετία

Με την κορυφαία διαπίστευση Joint Commission International (JCI) πιστοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή τριετία το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, καθώς επαναβεβαιώθηκε η απόλυτη συμμόρφωσή του προς τις απαιτήσεις του πλέον αναγνωρισμένου προτύπου διαπίστευσης υπηρεσιών υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Χρυσή Σφραγίδα Έγκρισης (Gold Seal of Approval®) την οποία έλαβε εκ νέου το νοσοκομείο αποτελεί σύμβολο ποιότητας που αντανακλά τη δέσμευσή του να παρέχει την πλέον ασφαλή και αποτελεσματική φροντίδα στους ασθενείς του. Η διεθνής αναγνώριση κατατάσσει το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center ανάμεσα στα 640 διαπιστευμένα νοσοκομεία στον κόσμο και επισφραγίζει την ισχυρή θέση του στο εγχώριο σύστημα νοσοκομειακής φροντίδας. 

Ουσιαστικά, η διαπίστευση κατά JCI αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα προς όλους τους ασθενείς, συνοδούς, επισκέπτες, αλλά και γιατρούς και τους άλλους  εργαζόμενους για τη δέσμευση του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center για συνεχή βελτίωση της ποιότητας και της ασφάλειας, βάσει διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων που καθιστούν τον ασθενή ως την απόλυτη προτεραιότητα. 

Στον νέο κύκλο της διεξοδικής επιθεώρησης, ομάδα έμπειρων επιθεωρητών του oργανισμού Joint Commission International αξιολόγησε τη συμμόρφωση του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center προς τα πρότυπα του JCI τα οποία περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα θεματικών ενοτήτων, όπως είναι οι Διεθνείς Στόχοι Ασφάλειας Ασθενών (International Patient Safety Goals), η ιατρονοσηλευτική εκτίμηση και φροντίδα των ασθενών, η αναισθησιολογική και χειρουργική φροντίδα, η διαχείριση των φαρμάκων, η βελτίωση της ποιότητας, η πρόληψη και ο έλεγχος των λοιμώξεων, η διοίκηση και η ηγεσία, η διαχείριση των εγκαταστάσεων, τα προσόντα και η εκπαίδευση του προσωπικού, καθώς και η διαχείριση των πληροφοριών. 

Αναφερόμενος στη διεθνή διαπίστευση, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center κ. Θέμος Χαραμής, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για τη νέα επιβράβευση, καθώς πρόκειται για την ισχυρότερη και εγκυρότερη διαπίστευση νοσοκομείων παγκοσμίως, αλλά και γιατί αποτελεί την έμπρακτη  αναγνώριση μιας ομαδικής προσπάθειας που διατηρεί το Ερρίκος Ντυνάν σταθερά στην κορυφή. Ανήκουμε  στην επίλεκτη κατηγορία οργανισμών υγείας που έχουν λάβει τη διαπίστευση JCI και από αυτή τη θέση σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματά μας, έχοντας πάντοτε στο επίκεντρο τον άνθρωπο».  

Διαβάστε ακόμη...