ΚΑΤ: Συγκολλήθηκε επιτυχώς το χέρι 20χρονης – Σημαντικό επίτευγμα του ΕΣΥ

Ένα σημαντικό ιατρικό επίτευγμα σημειώθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, το οποίο στέλνει το μήνυμα πως το Δημόσιο σύστημα υγείας με το υψηλά καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό του, έχει βάλει ψηλά τον πήχυ της τεχνογνωσίας και αντιστέκεται.

Συγκεκριμένα, στις 25 Οκτωβρίου συγκολλήθηκε με επιτυχία το χέρι 20χρονης που ήρθε με αεροδιακομιδή από το Ηράκλειο Κρήτης μετά από τροχαίο, και αφού είχε ακρωτηριαστεί πλήρως λίγο πάνω από τον αγκώνα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο διοικητής του ΚΑΤ Νικόλαος Κοντοδημόπουλος, «Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντικό ιατρικό επίτευγμα, προϊόν συνεργασίας του Τμήματος Χεριού-Μικροχειρουργικής-Ανω Άκρου με Διευθυντή τον Σ. Σπυρίδωνος και του Τμήματος Αγγειοχειρουργικής με Συντονιστή Διευθυντή τον Χρ. Μαλτέζο.

Η Διοίκηση του ΚΑΤ συγχαίρει θερμά όλους τους συντελεστές της επιτυχίας, Χειρουργούς, Αναισθησιολόγους, το υπόλοιπο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Χειρουργείου και της ΜΕΘ, καθώς βέβαια και το ΕΚΑΒ.

Το Νοσοκομείο ΚΑΤ, που εφημερεύει καθημερινά έχει παράδοση και εμπειρία στην αντιμετώπιση σύνθετων και δύσκολων τραυματολογικών περιστατικών. Παράλληλα, επιτυχίες σαν και αυτή αναδεικνύουν και αποδεικνύουν τις μεγάλες δυνατότητες του Δημόσιου Συστήματος Υγείας. Εκ μέρους όλων των Εργαζομένων του ΚΑΤ, εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στη νεαρή ασθενή».

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *