Επαναστατικό τηλέφωνο ντους προσφέρει νεανικό & λαμπερό δέρμα!

H περιποίηση του δέρματος είναι απαραίτητη και αυτό γιατί η επιδερμίδα έχει τις ίδιες ανάγκες ενυδάτωσης με τον οργανισμό για να διατηρείται νεανική, ελαστική και απαλή. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες η έκθεση στον ήλιο και τα μπάνια στη θάλασσα είναι δύο παράγοντες που αφυδατώνουν το δέρμα με κίνδυνο να δείχνει θαμπό και γερασμένο.

Επειδή όμως δε γίνεται να αποχωριστείτε τα αγαπημένα σας shorts και φορέματα αλλά ούτε και να χάσετε τη λάμψη της επιδερμίδας, μπορείτε να την εξασφαλίσετε χρησιμοποιώντας το επαναστατικό τηλέφωνο μπάνιου της Alkaline.

Το Eco Shower της Alkaline διαθέτει στη λαβή του σφαιρίδια γερμανίου και τουρμαλίνης που σας εγγυώνται ένα χαλαρωτικό ντους, ενώ βελτιστοποιούν τη δράση του σαπουνιού ή του σαμπουάν, διατηρώντας το δέρμα σας νεανικό και λαμπερό.

Ο συνδυασμός γερμανίου και τουρμαλίνης μεταδίδει στο νερό αρνητικά ηλεκτρόνια τα οποία αντισταθμίζουν το πλεόνασμα θετικών ηλεκτρονίων που παράγονται από το δέρμα.

Αντικαταστήστε σήμερα το τηλέφωνο του ντους σας με το Eco Shower της Alkaline και επωφεληθείτε από την ειδική προσφορά γνωριμίας. Αποκτήστε το από εδώ.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *