Επανάσταση! Βιάγκρα σε σπρέι – Σε δευτερόλεπτα ανυψώνει το ανδρικό… ηθικό

Επιστήμονες από την Ταιβάν τελειοποιούν στο εργαστήριο ένα σπρέι, το οποίο υπόσχεται θαύματα μέσα σε δευτερόλεπτα αφού κάνει ακριβώς αυτό που προσφέρει στους άνδρες το μπλε χάπι του έρωτα πολύ πιο γρήγορα.

Η ανόρθωση του ανδρικού μορίου μπορεί να διαρκέσει μιάμιση ώρα.

Με το σπρέι αυτό, οι άνδρες που έχουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας, βλέπουν πως μέσα σε δευτερόλεπτα, το ηθικό τους εξυψώνεται και μάλιστα για αρκετή ώρα. Η ανόρθωση του ανδρικού μορίου μπορεί να διαρκέσει μιάμιση ώρα. Το προϊόν αναμένεται να φθάσει στις προθήκες των φαρμακείων σε τρία χρόνια.

Οι εμπνευστές του είχαν την ιδέα να αναμείξουν σε υγρή μορφή την ουσία που εμπεριέχει το Βιάγκρα – την σιλδεναφίλη – το κύριο συστατικό του βιάγκρα – με την «προπυλενογλυκόλη», ένα άχρωμο σχεδόν διαυγές παχύρρευστο υγρό με ελαφρώς γλυκιά γεύση. Η «προπυλενογλυκόλη» χρησιμοποιείται και σαν συντηρητικό σε τρόφιμα και προϊόντα καπνού καθώς επίσης και ως κύριο συστατικό στο υγρό που χρησιμοποιείται στα ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Οι επιστήμονες δοκίμασαν το σπρέι στόματος σε κουνέλια και διαπίστωσαν ότι τα αποτελέσματά του ήταν …ορατά σε 78 δευτερόλεπτα.

«Οι ιστοί της γλώσσας και του στόματος μπορούν να απορροφήσουν άμεσα τα φάρμακα, πολύ πιο γρήγορα από ότι αν πέρναγαν απευθείας στο πεπτικό σύστημα», τονίζει ο καθηγητής Ντουγκ Σαλβάτζ, από την κλινική «The Leger» στο Ντόνκαστερ και προσθέτει: «Περίπου οι μισοί άνδρες άνω των 40 ετών πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία ή ανικανότητα. Για το λόγο αυτό, ότι σκεύασμα είναι αποτελεσματικό για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας είναι ιδιαίτερα χρήσιμο».

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *