ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!

Παπαδόπουλος Παναγιώτης (Κάϊν) -μεμονωμένο άτομο από τον Αναρχισμό

Με 47 νεκρούς σήμερα και πάνω από 300 στην διασωλήνωση και ο "αγωνιστής γιατρός και ο δάσκαλος" (και βεβαίως είμαι κατά της υποχρεωτικότητας αλλά που στο διάολο πήγε το χρέος της πεντάρας και το "ρίσκο" απέναντι στoν άλλο;) αρνείται να κάνει το εμβόλιο, αρνείται και το τέστ (που θέλει να το πληρώσουμε εμείς οι άλλοι οι "προδότες" και οι "υποταγμένοι στην κρατική γραμμή")!

Εσείς οι άλλοι "σύντροφοι/σσες" (γιατί εμείς είμαστε συμβιβασμένοι και ρεφόρμες, τάχουμε συμφωνήσει με την εξουσία, τον Μητσοτάκη και τον Τσιόδρα, τα άνομα συμφέροντα και τον καπιταλισμό, τον ΠΟΥ και τις φαρμακοβιομηχανίες….) από την "αυθεντική – μαχητική αναρχία" και την "αντιστεκόμενη αριστερά", πλαγιάστε τώρα στο κοινό σας στρώμα μαζί με τους φασίστες, ταιριάξτε το "αλφάδι" δίπλα στoν κέλτικο σταυρό και τον Φοίνικα της 21ης Απρίλη, κάντε "περιφρούρηση" στις ανοησίες του Τερζάκη και του Γρίβα, στους νεκροθάφτες "σκεπτικιστές" και στo ολέθριο σαν πανώλη "κίνημα" του σκοταδισμού που θέλει να κάνει "πολιτική" πάνω στην υγεία της κοινότητας, δώστε κι άλλα χτυπήματα στην ταξική -κοινωνική αλληλεγγύη, απαξιώστε την πραγματικότητα και την συλλογική ωφέλεια με τον ατομικισμό σας(γιατί αυτό είσαστε τελικά ότι και να λέτε και η "ιδεολογία" σας είναι γυμνή)!….

Πολεμήστε τον ορθολογισμό, την επιστήμη, τα εμβόλια, ότι μπορεί να προστατέψει και να προσφέρει στην "ανοσία της αγέλης" και χορέψτε το καταραμένο βαλσάκι με τον Θάνατο αγκαλιάζοντας τυφλά με μανία την "προσωπική σας επιλογή" που αρνείται να πάρει την ευθύνη του άλλου! Ψηλώστε κι άλλο το φράγμα του φόβου που μας χωρίζει από την κοινή ζωή, ανοίξτε δρόμο στhν πανδημία να σαρώσει (χειμώνας έρχεται)…. Δώστε τα επόμενα χρόνια στην καραντίνα, στις μάσκες, στις νεκροφόρες και στις εντατικές (όσοι γλυτώσουν….),πάρτε την προσοχή σας από τους άλλους(εργάτες, ηλικιωμένους, βαριά ασθενείς κλπ) και δώστε κι άλλη προσοχή στην "πάρτη σας" ,κλειδωθείτε κι άλλο στην ιερή τελετή της "αλήθειας" σας(των δογμάτων σας) !

Οτι μοιραίο κι αν συμβεί στούς ανθρώπους(που τόσο νοιάζεστε για την ελευθερία τους και την υγεία τους…)δεν πειράζει θα μάς πεί το ιδεοληπτικό σας "πόρισμα", παρενέργειες και παράπλευρες απώλειες του αντιεμβολιασμού ήταν…..

Θα το προσπεράσουμε κι αυτό με την ελαφρότητα και την ανωριμότητα που μας διακρίνει(για αυτό και στην κοινωνία καταλήξαμε ως εσωτερικοί εχθροί και όχι ως "ταχυδρόμοι" μιας άλλης προοπτικής και αλλαγής)!

Βεβαίως "σύντροφοι/σσες" τα πράγματα πλέον ξεκαθαρίζουν "εντός μας"(σε αυτό το πλαστό και ψευδεπίγραφο "εμείς" του παρελθόντος που δυστυχώς ταξιδέψαμε "μαζί", αν και για μένα χρόνια έχει ευτυχώς διακοπεί οριστικά -και εσείς γλυτώσατε από μένα και εγώ από σάς…οριστικά-),

Βεβαίως και πλέον έχουμε αποκαλυφθεί ο ένας στον άλλο, βεβαίως και έχουμε διαχωρισθεί και έχουμε πάρει άλλους δρόμους μακριά από την κάθε ψευτο-ενωσή μας και τις αυταπάτες που μας βασάνισαν! Καιρός ήταν, ευτυχώς!

Την αγάπη μου όπως και νάχει……(Κάϊν)

υγ/ Α ναί,δεν θα σας πω εγώ "ψεκασμένους"! Μόνοι σας "ψεκάσατε" τους εαυτούς σας με τα παραμύθια σας ελπίζοντας μάταια πως με αυτά θα βγείτε εσείς κι εμείς ζωντανοί(όλοι εδώ θα πεθάνουμε και εσείς και εμείς….)

.

Διαβάστε ακόμη...