Ενίσχυση του ανοσοποιητικού με Βιταμίνη C

gripi.jpg

Τι θέλουμε περισσότερο όταν έχει κρύο και είναι ο καιρός που εμφανίζονται οι περισσότερες ιώσεις και η χειμωνιάτικη γρίπη;

Την πιο γνωστή βιταμίνη, τη Βιταμίνη C, που είναι ιδανική για περιπτώσεις κρυολογήματος και για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, και τι καλύτερο από το Worts Νο2 Κατάλληλο για το Αναπνευστικό, που συνδυάζει βιταμίνη C, μέλι και έχει υπέροχο άρωμα θυμάρι.

Η Βιταμίνη C είναι η κατεξοχήν βιταμίνη για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, και η οποία έχει δείξει ότι μπορεί να οδηγήσει στη θωράκιση του οργανισμού απέναντι στις επιθέσεις από μικροοργανισμούς και ιούς που αναπτύσσονται κατά τις κρύες ημέρες του χειμώνα και είναι υπεύθυνοι για την εμφάνιση κρυολογημάτων και ιώσεων.

Η Βιταμίνη C βοηθά στην αύξηση της παραγωγής λευκών αιμοσφαιρίων, κάτι που βοηθούν στη μείωση των αποτελεσμάτων των λοιμώξεων του αναπνευστικού. Παράλληλα, όχι μόνο ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά βοηθά στη διατήρηση ενός υγιούς δέρματος, το οποίο είναι η πρώτη άμυνα απέναντι στο κρυολόγημα.

Πέραν από τις ιδιότητές της για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού η συγκεκριμένη βιταμίνη βοηθά στη διατήρηση του κολλαγόνου, των συνδέσμων, των οστών, των δοντιών και η ενδυνάμωση των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων. Βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου που είναι απαραίτητος στον σχηματισμό των ερυθροκυττάρων, και βοηθά στη ενδυνάμωση των τριχοειδών αγγείων, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την κυκλοφορία. Είναι επίσης χρήσιμη σε περιπτώσεις μωλώπων, κιρσών, και κατά την αιμορραγία των ούλων.

Με χιλιάδες έγκυρες μελέτες για τη δράση των συστατικών τους στον EFSA. Φαντάζεστε τι άλλο μπορούν να κάνουν;

Ζητήστε τα Worts σε όλα τα φαρμακεία, στο 211 01 23 575 και στην ιστοσελίδα www.johnnoaworts.com.

worts2.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *