Ένας πολύτιμος σύμμαχος υγείας

 
Το κολλαγόνο είναι η βασική πρωτεΐνη του συνδετικού ιστού, γιατί αντιπροσωπεύει περίπου το 30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματος και το 70% της πρωτεΐνης που συνθέτει το δέρμα.


Το κολλαγόνο είναι πρωτεΐνη-κλειδί για το σώμα και τον ανθρώπινο οργανισμό. Είναι υπεύθυνο για τη συνοχή, την ελαστικότητα και την αναπαραγωγή του δέρματος, του χόνδρου, των αρθρώσεων αλλά και των οστών. Από την ηλικία των 25 ετών, τα επίπεδα κολλαγόνου αρχίζουν να μειώνονται με τις γυναίκες να χάνουν κολλαγόνο με πιο γρήγορο ρυθμό από τους άντρες κατά τη διαδικασία της ωρίμανσης και αργότερα της γήρανσης.

Το Collagen Pro – Active, με την κορυφαία ποιότητά του, συμβάλει πολύ καθοριστικά στα εξής:

• Βοηθά στην ανάπλαση του χόνδρου, μειώνει το πόνο και τη δυσκαμψία των αρθρώσεων και αυξάνει την οστική πυκνότητα.
• Αυξάνει τη διαθέσιμη ποσότητα κολλαγόνου στα αιμοφόρα αγγεία, συμβάλλοντας στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.
• Μειώνει την τριχόπτωση και τα μαλλιά μας γίνονται πιο δυνατά και λαμπερά.
• Καταπολεμά ουσιαστικά την ουλίτιδα.
• Συμβάλλει στην αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων και ψωρίασης.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2013/05/fetcher_1010.jpeg

Έγκυρες επιστημονικές έρευνες δείχνουν, ότι η λήψη 20ml (μία ημερήσια δόση Collagen Pro-Active) είναι ευεργετική όχι μόνο για την υγεία μας αλλά και την ομορφιά.

Το Collagen Pro- Active, είναι το κορυφαίο συμπλήρωμα διατροφής, αποτελώντας το πιο καινοτόμο προϊόν στην επιστήμη του κολλαγόνου. Περιέχει επίσης πυρίτιο, μαγνήσιο και τις βιταμίνες Β1, Β2, Β5, Β6. Χαρίζει νεανικό δέρμα, λαμπερά μαλλιά και υγιή νύχια. Είναι απαραίτητο συστατικό για τη συντήρηση των αρθρώσεων, των οστών και των μυών.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.