Έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο μέσω Google

1A7E0BA1EA97EB5EC8731EC31AB95951.jpg

  Μια νεαρή γυναίκα που υπέφερε από πόνους στο στομάχι, αυτό-διαγνώσθηκε με καρκίνο με τη χρήση του διαδικτύου. Ωστόσο, μέχρι να διαγνωσθεί με την νόσο, ο όγκος στις ωοθήκες της είχε το μέγεθος πεπονιού! Μέχρι τότε πάντως, οι γιατροί της είχαν πει ότι οι πόνοι στο στομάχι οφείλονταν στο σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου από το οποίο υποτίθεται, ότι έπασχε.

Όμως καθώς οι πόνοι γίνονταν αβάσταχτοι, η 22χρονη Sadie Rance στράφηκε στο διαδίκτυο για να αναζητήσει απαντήσεις. Ανακάλυψε ότι τα συμπτώματά της, ίσως να οφείλονταν σε καρκίνο στις ωοθήκες και αφού ανέφερε τα ευρήματά της στους γιατρούς, εκείνοι ανακάλυψαν, τον Σεπτέμβριο του 2013, ότι πράγματι έπασχε από καρκίνο στις ωιθήκες, στο τέταρτο στάδιο.

Τον περασμένο Ιανουάριο, οι γιατροί προχώρησαν σε μια διερευνητική εγχείρηση και ανακάλυψαν ότι δε μπορούσαν να αφαιρέσουν τον όγκο, γιατί ήταν προσκολλημένος σε άλλα όργανα. Ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στο έντερο, στο ήπαρ, την καρδιά και τους πνεύμονες και την ενημέρωσαν ότι είχε μόλις 2 χρόνια ζωής.

Και επειδή πάντα υπάρχει θέση για ένα θαύμα, η πάντα θετική και αισιόδοξη κοπέλα, άρχισε να ανταποκρίνεται θετικά στη χημειοθεραπεία με αποτέλεσμα ο όγκος να αρχίσει να συρρικνώνεται. Τα καλά νέα συνεχίστηκαν όταν το αγόρι της της έκανε πρόταση γάμου. Η τελετή πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα, στη γενέτειρά της το Κεντ της Βρετανίας.

diagno6.jpg

diagno5.jpg

diagno4.jpg

diagno2.jpg

diagno3.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *