Έξαρση κρουσμάτων: Απαραίτητη η χρήση μάσκας – Που θα βρείτε τις φθηνότερες

Η αύξηση της εμφάνισης κρουσμάτων του κορονοϊού μετά το άνοιγμα των συνόρων αλλά και την άρση των περιοριστικών μέτρων, έχει επαναφέρει την ανάγκη για συνεπή τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας από τους πολίτες, τις δημόσιες υπηρεσίες και τις επιχειρήσεις.

Τις ελευταίες εβδομάδες, οι ειδικοί εκφράζουν έντονο προβληματισμό για την εξέλιξη της πανδημίας, αφού παρατηρείται μια πρωτοφανής χαλάρωση από τους πολίτες, με πολλούς  να μην φορούν προστατευτικές μάσκες, ακόμη και σε μέρη όπου είναι η χρήση τους είναι υποχρεωτική!

Μη χρήση μάσκας: Ένα λάθος που μπορεί να πληρώσουμε πολύ ακριβά

Η χρήση μάσκας μπορεί να μειώσει την διασπορά της λοίμωξης στην κοινότητα ελαχιστοποιώντας την απελευθέρωση αεροσταγονιδίων από άτομα, που έχουν μολυνθεί από τον ιό.

Κάθε φορά που ο καθένας από εμάς βρίσκεται σε μέρη όπου δεν τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας (μέσα μαζικής μεταφοράς, ταξί, ανελκυστήρες), εκθέτει τον ευατό του στον κίνδυνο μόλυνσης.

Μύθος το κόστος – Αγοράστε από το διαδίκτυο πιστοποιημένες μάσκες με 0,50€ το τεμάχιο

Μπορεί στα φαρμακεία και στα υπόλοιπα φυσικά σημεία πώλησης η μέση τιμή για κάθε μάσκα να παραμένει «πεισματικά» κοντά στο 1€ το τεμάχιο, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και στο διαδίκτυο όπου πλέον κανείς μπορεί να βρει πιστοποιημένες προστατευτικές μάσκες ακόμη και με 0,50€ το τεμάχιο!

Το medicalnews.gr έψαξε ανάμεσα σε δεκάδες ηλεκτρονικά καταστήματα και σας προτείνει για τις αγορές σας το  ηλεκτρονικό καταστήμα carantina.gr .

Το συγκεκριμένο eshop, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, διαθέτει πιστοποιημένες μάσκες υψηλής προστασίας (τριπλής επίστρωσης / 3ply), με μόλις 0,48€ ανα τεμάχιο , τις οποίες και αποστέλλει σε όλη την Ελλάδα με την courier.

Δείτε τις μάσκες και κάντε την παραγγελία σας εδώ

Διαβάστε ακόμη...