Ειδικός έλεγχος για καπνιστές στο «Ερρίκος Ντυνάν»

What-Happens-When-You-Quit-Smoking-1.jpg

Πακέτο προληπτικών – διαγνωστικών εξετάσεων σε καπνιστές, προσφέρει το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος.

Ειδικότερα σε συνεργασία του ΩΡΛ Τμήματος και του Ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος, προσφέρονται Σπιρομέτρηση, Ακτινογραφία θώρακος και βασική εξέταση από πνευμονολόγο σε προνομιακή τιμή, καθώς και Λαρυγγοσκόπηση, η οποία εντάσσεται στο συνολικό πακέτο χωρίς χρέωση.

Στόχος είναι να αναδειχθεί η σημασία της λαρυγγοσκόπησης ως ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό μέτρο πρόληψης του καρκίνου του λάρυγγα που εμφανίζεται κατά κύριο λόγο στους καπνιστές. Παράλληλα, με τον ενδελεχή έλεγχο από το Πνευμονολογικό Τμήμα διασφαλίζεται η πλήρης απεικόνιση της κατάστασης του αναπνευστικού συστήματος ενός καπνιστή και η έγκυρη καθοδήγησή του.

Η προσφορά θα ισχύσει για όσους τηλεφωνήσουν για ραντεβού έως και την Παρασκευή 3 Ιουνίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλ. 210.6972913 (από 08:30 έως 15:30) ή να στείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση p.nikomani@dunant.gr. Πληροφορίες και εδώ

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *