Εγκρίθηκε προϋπολογισμός για την ενίσχυση των νοσοκομείων

 
Με ισάριθμες αποφάσεις του Υπουργού Υγείας, κ. Ανδρέα Θ. Λυκουρέντζου, εγκρίνεται η σκοπιμότητα ενίσχυσης νοσοκομείων σε όλη την Επικράτεια, συνολικού προϋπολογισμού 7.073.325 Ευρώ, με την αξιοποίηση της κοινοτικής χρηματοδότησης, ΕΣΠΑ 2007-2013.


Ειδικότερα αποφασίστηκε:

– Η προμήθεια ιατροτεχνολογικού και μηχανογραφικού εξοπλισμού για τις ανάγκες της κεντρικής αποστείρωσης του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου», προϋπολογισμού 860.930 Ευρώ.

– Η προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, προϋπολογισμού 1.622.300 Ευρώ.

– Η προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τις ανάγκες του Εργαστηρίου Τοξικολογίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, προϋπολογισμού 652.000 Ευρώ.

– Η προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Πέλλας, προϋπολογισμού 900.000 Ευρώ.

– Η υλοποίηση του έργου «Κτιριακός εκσυγχρονισμός των Κέντρων Υγείας Χαλάστρας, Διαβατών, Αριδαίας και Αλεξανδρείας Κεντρικής Μακεδονίας», συνολικού προϋπολογισμού 1.288.095 Ευρώ.

– Η υλοποίηση του έργου «Αναβάθμιση κτιριακών, ηλεκτρομηχανολογικών υποδομών και εγκαταστάσεων των Κέντρων Υγείας Προτοτσάνης, Νευροκοπίου και Παρανεστίου Ν. Δράμας», προϋπολογισμού 1.750.000 Ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *