Εγκαινιάστηκε μαγνητικός τομογράφος-προσφορά του ΟΠΑΠ στο Παίδων

4D0202CC187FC9DF468F7C6B4DBE933C.jpg

  Μια ακόμη σημαντική προσφορά της ΟΠΑΠ, αποτελεί η δωρεά ενός υπερσύγχρονου μαγνητικού τομογράφου στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Τα εγκαίνια αυτού του συγκροτήματος Μαγνητικής Τομογραφίας 1,5Τ, πραγματοποιήθηκαν από την Διοίκηση του νοσοκομείου, παρουσία του υπουργού Υγείας Α. Γεωργιάδη, του υφυπουργού Α. Μπέζα και εκπροσώπων της Διοίκησης της ΟΠΑΠ και του Συλλόγου Φλόγα.

Το μέγεθος της αξίας και της σημασίας της προσφοράς της ΟΠΑΠ επισήμανε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ε. Παπασάββας, καθώς και η πρόεδρος της Φλόγας Μ. Τριφωνίδου, ευχαριστώντας παράλληλα την ΟΠΑΠ για τη διαχρονική της υποστήριξη στον Τομέα της Υγείας και των Παιδιών. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο συγκεκριμένος ιατρικός εξοπλισμός είναι απαραίτητος για την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων και τη μείωση της ταλαιπωρίας των παιδιών που υποβάλλονται σε εξετάσεις.

Η δωρεά της ΟΠΑΠ, εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το οποίο απλώνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα, μεγεθύνοντας και προσδίδοντας υπεραξία στο κοινωνικό μέρισμα της.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *