Εγκαίνια για το αιμοδυναμικό εργαστήριο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο

CEF10632A26FD0C41375B4973E4B65A7.jpg

  Εγκαίνια έκανε σήμερα το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο της καρδιολογικής κλινικής στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και το πρωί πραγματοποιήθηκαν η πρώτη στεφανιογραφία και η πρώτη αγγειοπλαστική, που ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία, από την ομάδα των επεμβατικών καρδιολόγων, Νικόλαου Μπουρουμπούλη, διευθυντή ΕΣΥ και τους επιμελητές ΕΣΥ, Ιωάννη Παπαδόπουλο και Αλέξανδρο Κατράνη, παρουσία του συντονιστή διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής, Δημήτρη Χρυσού.

Το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου αποτελεί δωρεά της ομογενούς, από την Αυστραλία, Γιαννούλας Γκουντάνη, στη μνήμη του συζύγου της. Για να ολοκληρωθεί η δωρεά και να γίνει η προμήθεια χρειάστηκαν σχεδόν δύο χρόνια. Η κ. Γκουντάνη, έχει κάνει και άλλες δωρεές στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, που αφορούν τόσο τον ξενοδοχειακό όσο και τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Εκτός από την Αρκαδία, το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο θα εξυπηρετεί καρδιολογικά περιστατικά από τη Λακωνία, την Αργολίδα και την Κορινθία, και είναι το μοναδικό που λειτουργεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *