Εφαρμογές που χαρίζουν έναν καλύτερο ύπνο

 
Είναι γεγονός πως οι ηλεκτρονικές συσκευές, από την τηλεόραση μέχρι τα κινητά τηλέφωνα και τα tablets, παρασύρουν τους χρήστες, κάνοντας τους να μένουν ξύπνιοι περισσότερες ώρες από όσες θα ήθελαν.


Άλλωστε, όλοι έχουμε χάσει ώρες ύπνου, στέλνοντας γραπτά μηνύματα, ελέγχοντας το Facebook ή παίζοντας κάποιο παιχνίδι.

Ωστόσο, οι εφαρμογές που ακολουθούν μπορεί να αντιστρέψουν το παραπάνω πρόβλημα που δημιουργούν οι συσκευές, χαρίζοντας μας ένα καλύτερο ύπνο!

Sleep Time

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2013/05/fetcher_1012.jpeg

Το Sleep Time είναι ένα ξυπνητήρι που αναλύει τις φάσεις του ύπνου και επιλέγει την κατάλληλη στιγμή για να σας ξυπνήσει.

Χρησιμοποιεί τους αισθητήρες της συσκευής σας ώστε να εντοπίσει τις κινήσεις, ενώ ένας εξελιγμένος αλγόριθμος καθορίζει τη φάση του ύπνου σας, ενεργοποιώντας το ξυπνητήρι την κατάλληλη στιγμή.

Deep Sleep With Andrew Johnson

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2013/05/fetcher_118.jpeg

Η ζωή μας πλέον κινείται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Όλοι μας κάποια στιγμή θα πρέπει αν τους επιβραδύνουμε, να χαλαρώσουμε και ηρεμήσουμε, όμως μετά από μία δύσκολη ημέρα στη δουλειά ή μετά από ένα ταξίδι, κάτι τέτοιο μπορεί να φαίνεται από δύσκολο έως αδύνατο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι τόσο πιεσμένοι που είναι πολύ δύσκολο για αυτούς να διαγράψουν τα άγχη της ημέρας και να πέσουν σε ένα βαθύ, ξεκούραστο ύπνο. Το Deep Sleep With Andrew Johnson είναι μία εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να κάνετε έναν καλό νυχτερινό ύπνο, που είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία και την ευημερία σας.

Pure Sleep

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2013/05/fetcher_125.jpeg

Η εταιρία AmbiScience σας μεταφέρει σε ένα ηχητικό ταξίδι χρησιμοποιώντας μία ποικιλία από αποτελεσματικά προγράμματα που έχουν σαν στόχο να προσαρμόσουν το μυαλό σας σε πιο επιθυμητές καταστάσεις, χρησιμοποιώντας ηχητικές συχνότητες για την κάθε κατάσταση.

Μόλις επιλέξετε μία συγκεκριμένη συχνότητα, όπως η συχνότητα του ύπνου, αυτή η κατάσταση θα επιτευχθεί πολύ πιο γρήγορα από το κανονικό. Αυτό συμβαίνει με μία ανάμειξη των ήχων που αποστέλλονται στο κάθε αυτί. Η διαφορά μεταξύ των δύο τόνων, που δημιουργεί ο εγκέφαλος, ονομάζεται binaural entrainment (αμφιωτική παράσυρση).

Επίσης, επειδή υπάρχουν άνθρωποι που δεν ανταποκρίνονται σε αυτή, περιλαμβάνεται και η isochronic entrainment, μία διαφορετική μορφή παράσυρσης, που χρησιμοποιεί ένα ενιαίο παλμό σε κάθε αυτί.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *