Εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

 
Εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας και κοινωνικής προσφοράς διοργανώνει από το Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου, έως και την Παρασκευή, 1 Μαρτίου, ο δήμος Νεάπολης – Συκεών.


Η δράση θα γίνει και στις τέσσερις δημοτικές κοινότητες: Συκεών, Νεάπολης, Αγίου Παύλου και Πεύκων. Εκτός από την προσφορά αίματος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγράφονται και στα Δίκτυα Εθελοντών Δοτών Αιμοπεταλίων, Δωρητών Οργάνων Σώματος και Δωρητριών Βλαστοκυττάρων του δήμου.

«Οι περισσότεροι από τους 3500 εθελοντές της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος Νεάπολης – Συκεών είναι οι πρωταγωνιστές στην προσπάθεια του δήμου μας να κρατά μόνιμα μια ανοιχτή μεγάλη αγκαλιά για όποιον πονά και μας χρειάζεται σε δύσκολες στιγμές», αναφέρουν στο μήνυμά τους ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Δημήτρης Απατσίδης.

Δημοτικές τράπεζες αίματος διαθέτουν αρκετοί ακόμη δήμοι του πολεοδομικού συγκροτήματος, μεταξύ των οποίων οι δήμοι Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Κορδελιού – Ευόσμου.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *