Δώρο ζωής από 35χρονη στην αδελφή της

19163081-656x410.jpg

Σε μια έμπρακτη κίνηση βοήθειας προχώρησε μια 35χρονη γυναίκα η οποία δώρισε το ένα της νεφρό στην αδελφή της, που έπασχε από Χρόνια Νεφρική Ανεπάρκεια Τελικού Σταδίου και βρίσκονταν σε αιμοκάθαρση εδώ και περίπου 2 χρόνια.

Η μεταμόσχευση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων την Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου, στη Μονάδα Μεταμοσχεύσεων του Νοσοκομείου.

Την Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, η δότρια εξήλθε του Νοσοκομείου σε άριστη κλινική κατάσταση, ενώ παράλληλα η κατάσταση της υγείας της λήπτριας εξελίσσεται απόλυτα ομαλά, με άριστη λειτουργία του νεφρικού μοσχεύματος, όπως αναφέρει το pamepreveza.gr.

«Η διοίκηση του νοσοκομείου, καθώς και τα στελέχη της Μονάδος Μεταμοσχεύσεων, με επικεφαλής και επιστημονικό υπεύθυνο της Μονάδας τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Μιχάλη Μήτση, αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τον αμέριστο σεβασμό τους προς την νεαρή δότρια, για την εν ζωή πράξη φιλαλληλίας και γενναιότητας, που αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλους μας», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση ο διοικητής του Π.Γ.Ν.Ι. Φώτης Βάββας.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.