Δωρεάν οδοντιατρικός έλεγχος αύριο σε μαθητές του Ιλίου

denist-656x410.jpg

Το Ειδικό Γυμνάσιο Λύκειο Ιλίου θα επισκεφθεί αύριο η Κινητή Ιατρική Μονάδα των Γιατρών του Κόσμου, δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να υποβληθούν σε προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο.

Τα προγράμματα οδοντιατρικής κάλυψης παιδιών και ενηλίκων, και παιδικών εμβολιασμών, των Γιατρών του Κόσμου, συνεχίζονται για ακόμα ένα έτος με την υποστήριξη της Ελληνικής Πρωτοβουλίας, με σκοπό να βοηθήσουν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, που εξαιτίας της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης αδυνατούν να καλύψουν το κόστος για την ιατρική περίθαλψή τους.

Το πρόγραμμα οδοντιατρικής κάλυψης υλοποιείται στα Ανοιχτά Πολυϊατρεία των Γιατρών του Κόσμου, σε Αθήνα και Πέραμα, αλλά και μέσω μίας άρτια εξοπλισμένης Κινητής Οδοντιατρικής Μονάδας, η οποία πραγματοποιεί επισκέψεις σε σχολεία, ιδρύματα και σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Αντίστοιχα, το πρόγραμμα των παιδικών εμβολιασμών, μαζί με αυτό του παιδιατρικού ελέγχου, λειτουργεί μέσω των Ανοιχτών Πολυϊατρείων σε Αθήνα, Πέραμα, Θεσσαλονίκη, Χανιά και Πάτρα, καθώς και σε άλλες περιοχές της χώρας, μέσω της Κινητής Μονάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, και μέσω της δωρεάς της Ελληνικής Πρωτοβουλίας, από τον Φεβρουάριο του 2014 έως και σήμερα, 16.862 άνθρωποι έχουν επωφεληθεί από τα συγκεκριμένα προγράμματα λαμβάνοντας δωρεάν τη φροντίδα των εθελοντών γιατρών του οργανισμού.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *