Δωρεάν μαθήματα Α’ Βοηθειών στους γιατρούς και στο προσωπικό

 
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του Τομέα Νοσηλευτικής με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών προκειμένου να παρέχει δωρεάν μαθήματα Α’ Βοηθειών στους Γιατρούς και στο προσωπικό που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στο Κοινωνικό Ιατρείο του Ιατρικού Συλλόγου στην οδό Σεβαστουπόλεως 113 στους Αμπελόκηπους.


Η συνεργασία αυτή ξεκινά με στόχο την καλύτερη κατάρτιση των εθελοντών ώστε να μπορέσουν να προσφέρουν, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, τις υπηρεσίες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είναι ο μεγαλύτερος ανθρωπιστικός οργανισμός στην Ελλάδα. Με την εθελοντική του δράση, στοχεύει στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου τόσο σε περίοδο πολέμου όσο και ειρήνης, στηρίζοντας τραυματίες, ασθενείς, πρόσφυγες, ηλικιωμένους και γενικότερα τις ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες, χωρίς οποιαδήποτε πολιτική, φυλετική, θρησκευτική ή ιδεολογική διάκριση.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2013/02/fetcher_1111.jpeg

Ελπίζουμε η ενέργεια αυτή, να συμβάλλει στο ανθρωπιστικό έργο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και να αποτελέσει την αρχή μιας μελλοντικής μας συνεργασίας.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2013/02/fetcher_126.jpeg

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2013/02/fetcher_134.jpeg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *