Δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο σε παιδιά ανασφάλιστων στο Δήμο Βριλησσίων

kardia.medium.jpg

Δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο σε παιδιά ανασφάλιστων, εκπαίδευση Καρδιο-αναπνευστικής Αναζωογόνησης και ενημερωτική ομιλία για τους πολίτες από ομάδα Καρδιολόγων, θα προσφέρει η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, στο πλαίσιο ημερίδας , που διοργανώνει σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων, στις 24 Ιουνίου, στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων (Κισσάβου 11).

Συγκεκριμένα, κατά τις ώρες 9:00-12:00, θα μπορούν τα παιδιά , των οποίων οι γονείς είναι ανασφάλιστοι να υποβληθούν σε δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο, για την εγγραφή τους στο Δημοτικό και για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής.

Επίσης, όσοι επιθυμούν και αφού δηλώσουν συμμετοχή έως 19 Ιουνίου στο τηλέφωνο 210-6135611 & 210-8100224, θα μπορούν να συμμετάσχουν στα σεμινάρια Καρδιο-αναπνευστικής Αναζωογόνησης, ώρα 13:00-17:00.Τέλος με συντονιστή τον Πρόεδρο της ΕΚΕ Στέφανο Φούσα, θα πραγματοποιηθεί, στις 19:30 την ίδια ημέρα, ενημερωτική ημέρωση κοινού από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΕ, σχετικά με την πρόληψη από τις καρδιαγγειακές παθήσεις.

Η ΕΚΕ συνεχίζει τις δράσεις πρόληψης υγείας και ενημέρωσης των πολιτών, σε συνεργασία με Δήμους της Αττικής και της Περιφέρειας, με κύριο στόχο τη μείωση της θνητότητας και νοσηρότητας.

«Τόσο η ΕΚΕ όσο και ο Δήμος Βριλησσίων, με τη συγκεκριμένη ενημερωτική ημερίδα δίνουν το μήνυμα ότι -παρά τις πολλαπλές δυσκολίες που βιώνουν οι πολίτες σήμερα-, υπάρχουν οι δυνατότητες για ανάληψη πρωτοβουλιών που δίνουν ηχηρό κοινωνικό μήνυμα και δείχνουν έμπρακτα την κοινωνική ευαισθησία προς τον συνάνθρωπο», αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΚΕ Στ. Φούσας.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *