Δωρεάν ηλεκτρονικός φάκελος για τους δημότες Λαγκαδά

 
Μια νέα υπηρεσία δωρεάν ηλεκτρονικού ιατρικού φακέλου παρέχει σε όλους τους δημότες Λαγκαδά η Υπηρεσία Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης-Αθλητισμού-Παιδείας, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων.


Με τη νέα αυτή υπηρεσία, ο δημότης μπορεί να έχει διαθέσιμο όπου και όποτε το χρειαστεί, τον προσωπικό ιατρικό του φάκελο, με ασφαλή τρόπο αποθήκευσης και ελέγχου πρόσβασης, με όλες τις ιατρικές του πληροφορίες και θα τον συμπληρώνει με ότι νεότερο στοιχείο προκύπτει σχετικά με την πορεία της υγείας του.

Ακόμη ο δημότης θα έχει τη δυνατότητα να δίνει το δικαίωμα πρόσβασης στο φάκελό του στον προσωπικό του γιατρό ή ακόμα και να το απαγορεύει. Τα οφέλη για το γιατρό που θα αποκτήσει κωδικό πρόσβασης είναι επίσης πολλά, διότι θα γνωρίζει τον ιατρικό φάκελο και όλες τις λεπτομέρειες του ιστορικού του ασθενούς του, όποτε χρειάζεται.

Όσοι δημότες επιθυμούν να δημιουργήσουν προσωπικό ηλεκτρονικό ιατρικό φάκελο ή όσοι ιατροί θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση, θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στο γραφείο Πρόνοιας του δήμου Λαγκαδά, στη διεύθυνση Χρ. Σμύρνης 29 στον 1ο όροφο και στο τηλ.23940 20802, για να του δοθεί κωδικός.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *